Sivasspor'un Yeni Transferi Koray Altinay Açiklamasi 'Bu Takimin Bir Parçasi Olmak Istedim'

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Koray Altinay, Sivasspor'da olmaktan gurur duydugunu belirtti.

Kirmizi-beyazli ekibin Fatih Karagümrük'ten transfer ettigi sag bek oyuncusu Koray Altinay, Bolu kampinda kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu.

Sivasspor'da olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu aktaran Koray, "Tatildeyken Riza hocamizdan telefon geldi, bu teklife sicak baktim ve Demir Grup Sivasspor'a transfer oldum. Transferde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Koray, Sivasspor'un çok büyük bir camia oldugunu vurgulayarak, "Burada olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum. Kariyerim için Demir Grup Sivasspor bir üst seviyeye yükselmek gibi bir seydi. Bu takim Avrupa kupalarinda Türkiye'yi temsil ediyor. Ben de bu takimin bir parçasi olmak istedim." degerlendirmesinde bulundu.

Daha önce 2017 yilinda Avrupa kupalarinda mücadele ettigini anlatan Koray Altinay, sunlari kaydetti:

"O benim için çok ayri bir duyguydu. Bu sene tekrar yasayabilecegim. Çok iyi bir taraftarimiz var. Çok heyecanliyim, taraftarlarimizla tanismak için. Taraftarin önünde oynamayi özledik. Ayni zamanda çok iyi bir hocamiz var. Riza Çalimbay, beni Türkiye'ye getiren ilk kisiydi. 2013 yilinda tanismistik hocamla. O zamanlar da aramiz çok iyiydi. Onun isteklerini her zaman yapmaya çalistim. Aynisini bu sene de gerçeklestirmeye çalisacagim insallah."

Kaynak: AA