Serik Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Bülent Akan Oldu

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor kulübü, Teknik Direktör Serhat Gülpinar ile sözlesmeyi feshettikten sonra Bülent Akan ile 2 yilligina sözlesme imzalandi.

Teknik Direktör Bülent Akan, Serik Belediye Baskanliginda düzenlenen imza töreni ile yesil beyazli renge baglandi. Imza töreni sirasinda konusan Halil Deligöz, “Yaklasik 20 gün önce Serhat Gülpinar hocamizla anlasmistik. Geldigimiz noktada fikir ayriligina düstük. Karsilikli konustuk. Helallestik ve ayrildik. Teknik direktör boslugundan sonra daha önce bildigimiz, güvendigimiz ve yakin takibimizde olan Bülent Akan hocamizla temasa geçtik. Bu ligi taniyan, bilen, basarilar elde etmis bir hocadir. Hocamizla 2 yilligina anlasmis bulunmaktayiz. Kulübümüze hos geldi. Basarili bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Teknik Direktör Bülent Akan ise, “Biz Serik Belediyespor’a deger katmaya geldik. Marka degerini bir üst noktaya çikartmaya geldik. 2 yillik sözlesme esnasinda amacimiz takimi birinci lige çikartabilmek. Bunu yapacak donanima sahibiz. Hem oyuncu hem de teknik heyeti çok iyi biliyoruz. Önemli olan bunu harmanlayip hep beraber herkesin destegi ile Serik Belediyespor’u bir üst lige çikartmaya çalisacagiz. Bunu basaracak güçteyiz " dedi.

Kaynak: İHA