Sakarya'nin Sporculari Italya'da Türk Bayragi'ni Dalgalandiracak

Milli takim seçmelerinde derece yapan Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübünün 3 sporcusu, Dünya Kick boks Sampiyonasi ve Avrupa Kupasinda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü, Sirnak’ta gerçeklestirilen milli takim elemelerinde önemli bir basari elde etti. Sampiyonada ter döken Batuhan Bozatli ile Ayse Kaplan kendi kategorilerinde sampiyon olurken, Fatih Erman ise ikinci oldu. Alinan bu sonuçla Batuhan Bozatli Dünya Kick boks Sampiyonasinda, Ayse Kaplan ile Fatih Erman da Avrupa Kupasinda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandi.

"Sakarya’mizin adini dünyaya duyurmak için büyük çaba gösterecegiz"

Müsabaka sonunda konusan Batuhan Bozatli, "Bize desteklerini esirgemeyen Sakarya Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Yüce’ye tesekkürlerimi sunuyorum. Hedefim Italya’da düzenlenecek olan sampiyonada ülkemizi ve sehrimizi en iyi sekilde temsil etmektir. Umarim, hedeflerime ulasir ve ülkeme sampiyon dönerim. Sakarya’mizin adini dünyaya duyurmak için büyük çaba gösterecegiz" dedi.



"Sporcularimizin basarilari, kurumumuz için onur kaynagidir"

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Dairesinden yapilan açiklamada ise “Büyüksehirimizin yetistirdigi sporcular, Sirnak’ta gerçeklestirilen elemelerde önemli basarilara imza atti. Dünyada önemli basarilar kazanan ve gögsümüzü kabartan sporcularimizin basarilari, kurumumuz için onur kaynagidir. 3 sporcumuzun, dünya sampiyonlarinda da Türkiye’yi en iyi sekilde temsil edecegine inaniyoruz. Genç sporcularin her anlamda destekçisiyiz, kendilerine tesekkür ediyoruz" ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA