Pereira, Caner Erkin Ile Bulustu

Yeni sezon hazirliklarini sürdüren Fenerbahçe, kamp yapacagi Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasi Tesisleri’ne hareket etti. Teknik Direktör Pereira takimla bulusurken, önceki dönemde tartisma yasadigi Caner Erkin ile fotograf çektirdi. Takim hareket etmeden önce çekilen toplu fotografta Volkan Demirel’in yer almamasi ise ayrilik sorularina neden oldu.

Sari-lacivertlilerde sözlesme imzalanan Teknik Direktör Vitor Pereira bu sabah Samandira Can Bartu Tesisleri’nde takimla bir araya geldi. Dereagzi Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla yeni sezon hazirliklarina baslayan Fenerbahçe, 3 günlük çalismanin ardindan bugün sabah saatlerinde kamp yapacagi Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasi Tesisleri’ne hareket etti.

Pereira - Caner paylasimi

Vitor Pereira’nin göreve gelmesinin ardindan basina tekrar yansiyan önceki dönemde Caner Erkin ile yasanan tartismaya fotografla cevap verildi.

Sari-lacivertli kulüpten yapilan paylasimda, Pereira ve Caner Erkin samimi görüntü verdi. Paylasim kisa sürede çok sayida yorum ve begeniye ulasti.

Pereira’nin daha önce görev yaptigi dönemde Caner Erkin, Galatasaray derbisi kadrosuna alinmamasina tepki göstermis, Portekizli teknik adamla yasadigi tartismanin ardindan yöneticilerle de tartisinca kadro disinda kalmisti.

Volkan Demirel fotografta yok

Öte yandan takim hareket etmeden önce çektirilen toplu fotografta emekli olduktan sonra yardimci antrenörlük görevi yapan Volkan Demirel yer almadi. Portekizli Teknik Direktör Pereira’nin, Istanbul’a ekibi ile birlikte gelmis olmasi ve toplu fotografta Volkan Demirel’in yer almamasi ise soru isaretine neden oldu.

Kaynak: İHA