Hasan Hatipoglu Açiklamasi 'Kafamizdaki Tek Düsünce Sampiyonluk'

Kocaelispor’un yeni transferi Hasan Hatipoglu, takimdaki herkesin hedefinin sampiyon olarak Süper Lig’e çikmak oldugunu söyledi. Hatipoglu, Kocaelispor’a transfer olmasindaki en büyük etkenin ise taraftar oldugunu ifade etti.

TFF 1. Lig’in yeni takimlarindan Kocaelispor sezon öncesi Erzurum Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde çalismalarini sürdürüyor. Çalismalarini Yardimci Antrenör Turgay Karsli yönetiminde sürdüren Kocaelispor günde çift antrenman gerçeklestiriyor. Kocaelispor’un BB Erzurumspor’dan transfer ettigi Hasan Hatipoglu, takimin kamp yaptigi otelde IHA’ya özel açiklamalarda bulundu. Hatipoglu, kampin yogun tempoyla basladigini ifade ederek, “Her iki taraf için de hayirli olsun. Sezona iyi baslayip ligi sampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Kamp baslayali henüz 2 gün oldu. Idmanlar çok güzel geçiyor. Burada tanidigim arkadaslarim da var. Arkadas ortami zaten çok iyi diyebilirim. Kamp dönemi her zaman yogun geçer, bunun karsiligini almak istiyoruz. Simdi aci çekecegiz ki sezon sonu rahat edelim” dedi.



Erzurum kamp için iyi bir yer”

Daha önce 2 sezon BB Erzurumspor formasi giyen Hatipoglu, Erzurum’un kamp için iyi bir tercih oldugunu kaydederek, “Burada 2 yil geçirdim. Buranin havasi çok soguk oluyor. Kamp dönemi takimlar burayi tercih ediyorlar. Yüksek rakimindan dolayi burada çalismalar daha iyi geçiyor. Ilerleyen zamanlarda yorgunluk çogaldikça daha zorlayacak idmanlarimiz. Insallah kampi sakatliksiz bitiririz.” seklinde konustu.



“Kafamizdaki tek düsünce sampiyonluk”

Takimdaki herkesin hedefinin sezonu sampiyonlukla tamamlayarak Süper Lig’e çikmak oldugunu vurgulayan Hatipoglu, “Ben Kocaelispor’u sirf taraftari için tercih ettim diyebilirim. Yillardan beri taraftari yogun olan takimlarda oynadim. Kocaelispor’un taraftari beni kendine çekti. Su an sezon baslamadan heyecanliyim. Bu sezon yüzde 50 seyircili oynanacak maçlar. Bu takimda sampiyonluga oynayacagimizi hayal ediyorum. Kocaelispor’un oldugu her yerde sampiyonluk düsüncesi olur. Bizim konustugumuz da sampiyonluk. Play-off falan düsünmüyoruz. Bunun için de kadro kuruluyor. Sampiyon olmak için içerideki ortami güzel saglaman lazim. Su an öyle de görülüyor. Illa ki inisler çikislar olacak ama onlari çok güzel geçirirsen o zaman istedigin sonucu elde edersin. Tek düsüncemiz sampiyonluk, onun için hazirlaniyoruz” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA