Mustafa Denizli'den Altay Yönetimine Transfer Sarti

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Altay’in kulüp baskani Özgür Ekmekçioglu, teknik direktör Mustafa Denizli’nin, görevine devam etmesi için istedigi transferlerin yapilmasi sartini koydugunu söyledi.

Izmir’in köklü spor kulüplerinden Altay, özel bir hastane ile sponsorluk anlasmasi yapti. Sponsorluk anlasmasi töreni sonrasinda gazetecilere açiklamalarda bulunan Altay Spor Kulübü Baskani Özgür Ekmekçioglu, teknik direktör Mustafa Denizli ile sürekli görüstüklerini, dün aksam da bir araya geldiklerini söyledi.

Mustafa Denizli’nin takimda görmek istedigi oyuncular oldugunu açiklayan Ekmekçioglu, "Hocamiz istedigi oyuncularin listesini verdi. Bu oyuncu grubunun olmasi durumunda devam etmek istedigini söyledi.

Biz de onun verdigi listeye göre çalisiyoruz. Bunlarla ilgili sonuçlandirmak üzere oldugumuz oyuncular var, sonuçlandirdigimiz bazi transferler var ama bunlarin hepsini toplu imza töreniyle beyan etmek istiyoruz. Istedigi oyuncularin tamamini alabilirsek hocamiz da devam etmek istedigini söyledi.

Bu listenin bir kismini tamamlamak üzereyiz, devamini da tamamlayabilirsek hocamiza bizim ekstra ona bir sey sunma gibi durumumuz olamaz. Burasi onun evi zaten. Umarim biz de bu transfer basarisini gösterebiliriz, biz de onunla yürümek isteriz" seklinde konustu.



"Süper Lig’de kalici olmak istiyoruz"

Ekmekçioglu, Denizli’nin göreve devam etmeme karari almasi halinde su an için herhangi B planlarinin olmadigini belirterek, "Tabii ki sonuçta kulübümüzün Süper Lig’de kalici olmasini istiyoruz. Bunu da güzel bir sekilde Mustafa hocamizla devam ettirmek isteriz" diye konustu.



"Ibrahim Öztürk ve Poko kalacak"

Mevcut kadrolarinda Ibrahim Öztürk ve Andre Poko’nun yani sira sözlesmesi süren oyuncularla yollarina devam edeceklerini söyleyen Ekmekçioglu, sezon hazirliklarina ise 7 Temmuz Çarsamba günü baslayacaklarini açikladi.

Kaynak: İHA