Mezitli'de Spor Ve Müzik Dolu Plaj Voleybolu Turnuvasi

İçel’in merkez Mezitli ilçesinde düzenlenen plaj voleybolu turnuvasi, sporcularin kiran kirana mücadelesine sahne olurken, turnuva sonrasi gerçeklestirilen konser, katilimcilara müzik dolu bir aksam yasatti.

Pompei Beach sahilinde yapilan ve farkli il ve ilçelerden 26 takimin yer aldigi turnuvada, ’Zir Deliler’ takimi dördüncü olurken, ’Big Boys’ üçüncü olarak 500 lira ve kupa, ’Others’ ikinci olarak 750 lira ve kupa, sampiyon olan ’Olba Team’ ise bin lira ve kupanin sahibi oldu. Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, binlerce sporseverin izledigi turnuva boyunca essiz bir mücadele örnegi sergileyen takimlara ödüllerini törenle verdi.

Regi, İçellilere muhtesem bir gece yasatti

Mezitli Belediyesi tarafindan düzenlenen ’Plaj Voleybolu Turnuvasi’nda Rus performans sanatçisi Regi unutulmaz bir sahne sovuna imza atti. Baskan Neset Tarhan, belediye meclis üyeleri ve sahili dolduran binlerce İçellinin izledigi konserde Regi, Türkçe, Rusça ve Ingilizce sarkilar seslendirdi. Dalga sesleri ve ay isiginin eslik ettigi konseri izleyen her yastan müziksever, hareketli sarkilar esliginde dans etti.

"Plaj voleybolunu uluslararasi seviyeye tasimak istiyoruz"

Turnuvaya katilan tüm takimlara ve sporseverlere tesekkür eden Tarhan, “Çok güzel maçlar oldu. Özellikle kaybederken bile birbirine sarilan ve gülen insanlari görmek bizi ayrica mutlu etti. Bu görüntüleri baska yerde nadiren görürsünüz. Plaj voleybolunu uluslararasi bir seviyeye tasimak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha renkli turnuvalarda bulusmak üzere katilan tüm takimlarimiza tesekkür ederim” dedi.

"Deniz kaplumbagasinin yumurtlama anina taniklik ettik"

Turnuva esnasinda muhtesem bir ana da taniklik ettiklerini dile getiren Baskan Tarhan, “Muhtesem bir sahil seridine sahibiz. Turnuva devam ederken sahilde bir caretta carettanin yumurtalama anina taniklik ettik. Insanlarimiz kadar hayvanlarda bu sahilin güzelliklerini biliyor ve yumurtalarini birakiyor. Yine sanatçimiz Regi’nin müzikleri esliginde vatandaslarimiz dans ederek unutulmaz bir gece yasadi” diye konustu.

"Sahilleri kiraladik, vatandaslarimiz çok daha iyi sartlarda denize girebilecek"

Iki yillik bir çabanin ardindan Milli Emlak Müdürlügünden Mezitli sahil seridini kiralamayi basardiklarini ve ücretini ödedikleri müjdesini veren Baskan Tarhan, “Yetkiyi alir almaz, hemen çalismalara baslayarak daha temiz, daha düzgün bir sahilde denize girebilmeniz için tüm imkanlarimizi seferber ediyoruz. Özellikle önümüzdeki yaza tüm çalismalari tamamlamis olarak sahillerimizi örnek bir sekilde vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Çok güzel bir sahil olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA