Kütahya Teknokent Doruk'la Zirveye Yükseliyor

Kütahya Teknokent’i Türkiye Drone Sampiyonasi’nda temsil eden Doruk Cengiz, 32 yarismaci arasinda üçüncü olarak büyük basari elde etti.

TEKNOFEST Türkiye Drone Sampiyonasi’nin Elazig’da düzenlenen 1. etabina katilan, Kütahya’nin Altintas ilçesinden olan Doruk Cengiz, Türkiye’nin en hizli pilotlarinin katildigi yarismada 3. olmayi basardi. Sampiyonada boy gösteren 32 yarismaci arasindaki en genç isim olan Doruk, Kütahya Teknokent’in Ön Kuluçka Merkezi’nde kendi yaptigi drone ile katildigi ilk büyük yarisinda üçüncülük elde ederek gelecek adina büyük umut verdi.

Altintas Belediye Baskani Arif Teke, yaptigi açiklamada, ’’Babasi Altintas Devlet Hastanesi’nde Doktor olan, ilçemizde ikamet eden ve Ilimiz adina büyük basari elde eden Doruk Cengiz’i tebrik ediyor basarilarin devamini diliyorum’’ dedi.

(DPÜ) Dumlupinar Üniversitesi Yönetimi tarafindan yapilan açiklamada, ’’Kütahya Teknokent’in ve Dumlupinar Üniversitemizin geçmiste oldugu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edecegi Doruk Cengiz’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz’’ ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA