Koray Altinay Açiklamasi 'Sivasspor'a Geldigim Için Mutluyum'

DG Sivasspor’un yeni transferi Koray Altinay, “Burada olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum. Kariyerim için Demir Grup Sivasspor bir üst seviyeye yükselmek gibi bir seydi" dedi.

Sivasspor’un yeni transferi Koray Altinay, Bolu kampinda kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu. Sivasspor’da olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu söyleyen Koray, "Tatilde iken Riza Hocamizdan telefon geldi, bu teklife sicak baktim ve Demir Grup Sivasspor’a transfer oldum. Transferde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Sivasspor’un çok büyük bir camia oldugunu söyleyen Koray, "Burada olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum. Kariyerim için Demir Grup Sivasspor bir üst seviyeye yükselmek gibi bir seydi. Bu takim Avrupa kupalarinda Türkiye’yi temsil ediyor. Ben de bu takimin bir parçasi olmak istedim" seklinde konustu.

Daha önce kariyerinde 2017 yilinda Avrupa kupalarinda mücadele ettigini söyleyen Koray, "O çok ayri bir duyguydu benim için. Bu sene tekrardan yasayabilecegim bunu" dedi.

Çok iyi bir taraftarlarinin oldugunu da dile getiren Koray, "Taraftarlarimizla tanismak için çok heyecanliyim. Özledik taraftarin önünde oynamayi" ifadelerini kullandi.

Teknik Direktör Riza Çalimbay ile ilgili düsüncelerini de paylasan Koray, sunlari söyledi:

"Riza Çalimbay, beni Türkiye’ye getiren ilk kisiydi. 2013 yilinda tanismistik hocamla. O zamanlar da aramiz çok iyiydi. Onun isteklerini her zaman yapmaya çalistim. Aynisini bu sene de gerçeklestirmeye çalisacagim insallah."

(Oguzhan Sarzep/IHA)

Kaynak: İHA