Kocasinan'in Altyapisindan Yetisti Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocasinan Belediye Spor Kulübü sporcularindan Kenan Eren Kahraman, Minikler Ferdi Milli Takim Seçmelerindeki Minikler kategorisinde Türkiye sampiyonu oldu.

Sampiyon sporcu yetistirerek, Kocasinan’i bir spor merkezi haline dönüstüren Kocasinan Belediyesi, gerek Avrupa gerekse Türkiye’deki basarilari sporcular ve A Milli Takim Antrenörlerle adindan söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle yetistirdigi sporcularla Kayseri’yi masa tenisinde merkez haline getiren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü, elde ettigi basarilarla Kayseri’ye ve Türkiye’ye büyük gurur yasatiyor. Bu basarilarin bir yenisine de masa tenisi sporcusu Kenan Eren Kahraman ile imza atti. Kocasinan Belediyesi’nin spora yaptigi yatirimlari basarilarla taçlandiran Kenan Eren Kahraman, Türkiye Sampiyonu oldu. Konya’da düzenlenen Minikler Ferdi Milli Takim Seçmelerinde Minikler kategorisinde rakiplerini tek tek yenerek, müsabakalara damga vurdu. Kariyerine yeni bir sayfa açan Kahraman, belediyenin spor kulübünün altyapisindan yetiserek, sergiledigi masa tenisindeki performansiyla tarihe geçti.

Sampiyonlukta Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir payi oldugunu söyleyen Kahraman, desteklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA