Kayserispor Baskani Berna Gözbasi Açiklamasi

Hes Kablo Kayserispor baskani Berna Gözbasi, geride kalan sezon büyük özveri ile mücadele ettiklerini ve kümede kalmayi basardiklarini söyledi.

Süper Lig 2021-2022 futbol sezonunda yine Süper Lig’de mücadele edecek olan Hes Kablo Kayserispor, bir yandan transfer çalismalarini bir yandan da antrenmanlarini sürdürüyor. Baskan Berna Gözbasi öncülügünde güçlü bir kadro kurulmasi için çalismalar gerçeklestiren Kayserispor’da geride kalan sezon kümede kalinmasinin tesadüf olarak degerlendirilmesi tepki çekiyor.

Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, "Geride kalan sezon belki de Türk futbolunun en sikintili dönemi idi. Pandemi süreci tüm takimlara büyük zarar verdi. Elbette bizler de bu noktada önemli derecede zarar gördük. 42 hafta süren ligde 40 maç yaptik. Bir çok maçta yasadigimiz hakem hatalarini hiç birimiz unutmadik. Bilegimizin hakkiyla yeterli puani toplayip kümede kalmayi basardik. Hâl böyle iken bizim tesadüfen kümede kaldigimiz yönündeki söylemler son derece yanlistir. En az harcama limiti bizde olmasina ragmen, büyük destek gören iki Ankara kulübünün önünde yer aldik. Gelinen noktada Ankara’nin Süper Lig’de takimi yokken biz halen Süper Lig’deyiz. Bunun kiymetini bilmemiz gerekir diye düsünüyorum" cümleleri kurdu.

Kaynak: İHA