Güray Vural Antalyaspor'da

Fraport TAV Antalyaspor, Güray Vural ile sözlesme imzaladi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer’in katildigi imza töreninde deneyimli futbolcu 2 yillik resmi sözlesmeye imza atti.

Antalyaspor ailesine katildigi için mutlu oldugunu dile getiren Güray Vural, “Antalyaspor’un ne kadar degerli bir takim oldugunu biliyoruz. Disaridan burada aile ortaminin, arkadasligin üst seviyede oldugunu duyuyordum. Ben futbol kariyerimde hep böyle kulüpleri tercih ettim. Kendimi bu kulübün bir futbolcusu olarak görmek beni çok mutlu ediyor. Umarim Antalyaspor’a çok güzel katkilarda bulunacagim” dedi.



"Formayi layikiyla tasiyacak"

Imza töreninde konusan Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer de Süper Lig’de önemli takimlarda oynamis Güray Vural’i transfer ettikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Antalyaspor’un Antalya’nin en önemli markasi oldugunu ifade eden Özer, “Antalya, stadi, tesisi, taraftari ve çalisaniyla büyük bir camiadir. Güray arkadasimiz bu formayi davranisi ve performansiyla layikiyla tasiyacaktir. Camiamiz adina hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Yeni transfer Güray Vural imzanin hemen ardindan Antalyaspor’un kampina katilmak üzere Erzurum’a hareket etti.

Kaynak: İHA