Giresunspor Baskani Karaahmet Açiklamasi 'Giresunspor, Süper Lig'de Yeni Bir Hikaye Yazacak'

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Giresunspor’da Kulüp Baskani Hakan Karaahmet, "Giresunspor, Süper Lig’de yeni bir hikaye yazacak" dedi.

GZT Giresunspor, 1 Temmuz’da Erzurum’da basladigi Süper Lig hazirliklarina devam ederken Kulüp Baskani Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi’nde takim gündemine iliskin açiklamalarda bulundu. Karaahmet, transfer çalismalarinin devam ettigini belirterek, “Giresunspor’umuz bugün Süper Lig’in en renkli takimlarindan olmaya yine aday yine çok güzel bir sezon geçirecegiz insallah. Su an takimimiz kampta ve çalismalar basladi.

Asagi yukari 4 transfer gerçeklesti. Iç transferi bitirdi Giresunspor. Bu transferler kampa katildi.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta transferler devam edecek” dedi.

Karaahmet, 10 transfer daha yapilacagini dile getirdi.

“Geçen seneki transfer politikasini bu sene de sürdürüyoruz”

Karaahmet, Giresunspor’un geçen sene yürüttügü transfer politikasini bu sene de titizlikle devam ettireceklerini belirtti.

Karaahmet, “Biz bir seyi yeniden yapmiyoruz. Biz geçen sene ne yaptiysak onun benzerini yapmaya devam ediyoruz. Çünkü Giresunspor’un geçen sene sampiyon olma hikayesini baska bir takim yazabilecek mi bilmiyorum ama biz yazdik. Bu bir rastlanti ve sans degildi. Sans denilen sey 1-2 maç olan seydir. Rastlanti birkaç maç olan seydir. Bir takim 17 hafta lider ve sonrasinda da ilk ikide bitiriyorsa orada yapilan islerin dogrulugu tescillenmis olur. Biz de geçen geçen seneki transfer döneminde ayni titizlikle, ayni hassasiyetle ve ayni zaman planlamasi içerisinde Giresunspor’un transfer politikasini götürdük. Bu sene de öyle olacak” dedi.



“Tüm Giresunlularin yanimiza olmasini istiyoruz”

Giresunspor’un önümüzdeki sezon yeni bir hikaye yazacagini ifade eden Karaahmet, “Bu takimin genlerinde su var; Süper Lig’i zaten bilen bir takim. Zaten birçok takim yokken Giresunspor Süper Lig’deydi. Simdi bu Çotanaklar yeni bir hikaye yazmaya baslayacaklar. Bu hikayenin içerisinde tüm Giresunlularin yanimizda oldugunu hissetmek istiyoruz. Her sey hak ettigi zamanda ve zamani geldiginde yapilacaktir. Bu konuda kimsenin tereddütü olmasin. Giresunspor su anda bizim tarafimizdan en dogru sekilde yönetilen kulüptür. Bütün Giresunlular biliyor. Biz ne aldigimizi, nasil aldigimizi hepinize anlatiyoruz. Hiçbir sey saklamadan her seyi size açik açik anlatiyoruz. Böyle açik ve seffaf yönetilen kulüp olarak Giresunspor’u görüyorum” dedi.

Galatasaray’dan transfer edilen kaleci Okan Kocuk ile kisa bir zamanda sözlesme imzalanacagini söyleyen Karaahmet, su ifadelere yer verdi:

“Galatasaray’dan kaleci Okan’i biliyorsunuz. Uzun süredir görüsmemiz devam ediyordu. Kendisi yarin en geç kulübümüzle sözlesme imzalayacaktir diye son asamaya geldik. Sag olsun Galatasaray kulübü de yardimci oldu. Baskana tesekkür ediyorum. Geçen ziyaret ettim. Çok ince ve degerli birisi. Burak beye de buradan tesekkür ediyorum. Dogru rakamlara geldiginde, dogru stratejimiz oldugunda anlasmalar imzalanacaktir.”

Kaynak: İHA