Genç Yeteneklerin Mücadelesi Nefes Kesti

Mustafakemalpasa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen U12 Futbol Kulüpleri Turnuvasinda genç yeteneklerin mücadelesi nefes kesti.

Ilçe stadinda düzenlenene turnuvalara Mustafakemalpasaspor Belediye, Kavakligücüspor, Çimenspor, Selimiyespor ve Mustafakemalpasa2014 Spor U12 yas kategorisinde yaklasik 120 sporcu top kosturdu. 22 dakika tek devre üzerinden oynanan maçlar kiran kirana geçerken her takimin 4 maç oynandigi turnuva sonunda hakem, teknik adam, idareci ve futbolculara Mustafakemalpasa Belediye Baskan Yardimcisi Ersin Ekici tarafindan madalyalari takdim edildi.

Turnuvanin sonunda söz alan Baskan Yardimcisi Ekici: ‘’Futbol sadece futbol degildir sözünün derin anlamini bir kez daha idrak ettigimiz anlamli bir organizasyonun altina imza attik. U12 Futbol Kulüpleri Turnuvasi sporun yaninda sevginin, arkadasligin, mücadele ruhunun evlatlarimiza asilandigi çok yönlü bir organizasyon. Gençlik Hizmetleri Müdürlügü çatisi altinda asil amacimiz çocuklarimiza erdemli ve ahlakli bireyler olabilmeyi ögretebilmek. Profesyonellesme yolunda yetenegi olan evlatlarimizi ileriye tasimak için de büyük spor kulüplerine köprü vazifesi görüyoruz. Ilçemiz içinden 5 takimin mücadele ettigi turnuvada kabiliyet, fizik ve kondisyon açisindan umut vadeden genç yetenekleri izledik. Mücadeleler kiran kiran geçti. Puantaj ve sampiyonluk statüsünün olmadigi turnuvada tüm lisansli sporcularimiza madalyalarini takdim ettik. Mustafakemalpasa Belediyesi çatisi altinda kültür ve spor faaliyetlerimizi arttirarak devam ettirecegiz. Yenilenen yüzü ve essiz çim sahasiyla dünya standartlarina ulasan ilçe stadimizda sadece futbolda degil, tüm branslarda vatandaslarimizin hizmet etmeye devam edecegiz. Çocuklarimizin ailelerine, kulüp yöneticilerimize ve evlatlarimiza spor sevgisini asilayan teknik kadrolarimiza cani gönülden tesekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA