Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerinde Coskulu Kep Heyecani

2020-2021 egitim ögretim yili mezunu Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri ögrencileri için düzenlenen kep töreni ögrenciler kadar katilimcilari da duygulandirdi.

GKV Özel Okullarinin bu yil 57’inci yil mezunlari için düzenlenen görkemli mezuniyet törenine GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’da katilarak ögrencileri kutladilar.

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari’nin 57’inci yil mezunlari GKV egitim kampüsünde düzenlenen görkemli bir mezuniyet töreni ile keplerini atarak mezun oldu. Yarinin umutlari, Türkiye’nin gelecegi olan gençlere sahip çikarak onlari yarinlara en iyi sekilde hazirlamayi kutsal bir görev kabul eden Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinin 57’inci yil mezunlari görkemli mezuniyet törenlerinin sonuncusunda Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerinden mezun olan ögrenciler de coskulu bir sekilde kep atti. 2020-2021 egitim ögretim yilinda Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerinden mezun olan 147 ögrenci mezun oldu. GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy, Celal Ersoy ve GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu üyeleri Seyhan Fesli, Osman Kiratli ve Aysel Tokatli’nin yani sira çok sayida davetli ve ögrenci velisi ögrencileri yalniz birakmadi. Bayrak ve flamanin takdimi ile saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan kep törenine GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba günün anlam ve önemini belirten anlamli bir konusma yaparken GKV Özel Liselerinin özveriyle çalisan idarecileri ve akademik kadrosu tesekkür belgelerini GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Fesli verdi. Gecede ayni zamanda GKV Özel Liseleri Genç Kizlar Voleybol ve Genç Erkekler Basketbol Takimi’nin sampiyon oyunculari ve antrenörleri, GKV Özel Liseleri idarecileri, GKV Özel Fen, Anadolu ve Cemil Alevli Koleji (IB) okul birincileri, ikincileri ve üçüncülerine plaket ve çiçekleri GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Fesli, Osman Kiratli ve Aysel Tokatli tarafindan takdim edildi. Yapilan konusmalarin ve etkinliklerin ardindan gecenin finali 2020-2021 egitim ögretim yilini bitirerek GKV Özel Liselerinden mezun olan ögrencilerin kep atmasiyla gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA