'Formula Kite' Ve 'Iqfoil' Milli Takimlari Belli Oldu

Türkiye Yelken Federasyonunun "Formula Kite" ve 'IQFoil" siniflarindaki milli takim seçme yarislari tamamlandi.

Federasyondan yapilan açiklamaya göre, Urla Deniz Kulübü ve Urla Içmeler Windsurf Spor Kulübü ev sahipliginde yapilan yarislar sonunda milli takima girmeye hak kazanan sporcular belirlendi.

Formula Kite Erkek kategorisinde Ankara Yelken Kulübünden Ejder Ginyol birinci, ferdi olarak yarisan Armagan Ersolak ikinci ve AKUT Arama Kurtarma Spor Kulübünden Derin Cem Baba üçüncü oldu. Formula Kite Kadin kategorisinde Urla Deniz Kulübü'nden Derin Atakan birinci, Urla Kaykay ve Uçurtma Sörfü Spor Kulübünden Peri Mina Mete ikinci ve AKUT Arama Kurtarma Spor Kulübünden Derin Deniz Sorguç üçüncü sirayi aldi.

Formula Kite 19 Yas Alti kategorisinde AKUT Arma Kurtarma Spor Kulübünden Derin Cem Baba birinciligi, Urla Deniz Kulübünden Derin Atakan ikinciligi, Oli Spor Kulübünden Sarp Bulut üçüncülügü elde etti. Formula Kite 16 Yas Alti kategorisinde ise Urla Deniz Kulübünden Derin Atakan birinci, AKUT Arama Kurtarma Spor Kulübünden Poyraz Aksakal ikinci ve ayni kulüpten Derin Deniz Sorguç üçüncü oldu.

IQFoil Erkek ve 21 Yas Alti Erkek kategorilerinde ferdi olarak yarisan Kuzey Öztas birinci sirayi alirken, Çagla Kubat Windsurf Yelken Kulübünden Berke Özay ikinci sirada, Göztepe Spor Kulübü Yelken Subesinden Batuhan Arslan ise üçüncü sirada yer aldi. IQFoil Kadin kategorisinde Içdas Spor Kulübünden Ayse Zeynep birinci, Merve Vatan ikinci ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Subesinden Fulya Ünlü üçüncü oldu.

IQFoil 21 Yas Alti Kadin kategorisinde Içdas Spor Kulübünden Ayse Zeynep Türkoglu birinciligi, Merve Vatan ikinciligi, Çagla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübünden Elif Ercan üçüncülügü elde etti.

Formula Kite ve IQFoil Genç Milli Takimlari su isimlerden olustu:

Formula Kite:

Derin Cem Baba - Akut Arama Kurtarma Spor Kulübü

Derin Atakan - Urla Deniz Kulübü

Sarp Bulut - Oli Spor Kulübü

Derin Deniz Sorguç - Akut Arama Kurtarma Spor Kulübü

IQFoil:

Kuzey Öztas

Ayse Zeynep Türkoglu – Içdas Spor Kulübü

Merve Vatan – Içdas Spor Kulübü

???????

Berke Özay – Çagla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü

Kaynak: AA