Belhanda Açiklamasi 'Çok Çilgin Taraftarimiz Var, Çok Atesliler'

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un kadrosuna kattigi Younes Belhanda, Adana Demirspor’dan teklif geldiginde ilk olarak sosyal medyadan taraftarlari izledigini söyleyerek, “Gerçekten çok çilgin taraftarimiz var, çok atesliler. Bir an önce onlarla bulusmak istiyorum” dedi.

Mavi-Lacivertli ekip Bolu’da kampini sürdürüyor. Kampa katilan Fasli oyuncu Younes Belhanda açiklamalarda bulundu. Kendini çok iyi hissettigini söyleyen Belhanda, “Imzayi attiktan sonra hemen buraya gelmek istedim. Bir an önce takim arkadaslarimla tanismak için. Personelle, ekiple herkesle tanistim. Su an beni evimde gibi hissettiriyorlar, çok mutluyum. Baskanla ilk görüsmemiz evde gerçeklesti. Kendisi evime ziyarette bulundu. Bana gereken özgüveni verdi, kendisi rahat bir insan. Bana önemli oldugumu hissettirdi. Bu karari vermem çok uzun sürmedi, ikinci görüsmemizde imzayi attim” diye konustu.



“Çok çilgin taraftarimiz var, çok atesliler”

Younes Belhanda, kendisine teklif gelmesinin ardindan nasil bir arastirma yaptigi sorusuna, “Adana Demirspor beni istediginde ilk olarak Youtube’a yazdim, taraftarlari izledim. Gerçekten çok çilgin taraftarimiz var, çok atesliler. Bir an önce onlarla bulusmak istiyorum” cevabini verdi.

Adana Demirspor’un 26 sene boyunca Süper Lig’e hasret oldugunu kaydeden Fasli oyuncu Belhanda, “26 yilin sonunda Süper Lig’e çiktilar. Suan baskanimiz kulüpte iyi seyler yapmak istiyor. Buna göre hareket ediliyor bunu görebiliyorum. En önemlisi burada gelecek olan oyuncularla birlikte bir aile olmak. Iyi bir takimdaslik saglamak. Gökhan Inler gerçekten büyük bir oyuncu. Çok önemli bir kariyeri var. Kendisiyle uzun zaman karsilikli da oynadim. Sahadayken de hep birbirimizle konusurduk. Dün de tesise geldigimde odama geldi ve hayattan, futboldan, kulüpten konustuk. Gerçekten çok iyi bir insan ve onunla olmaktan da çok mutluyum” seklinde konustu.

Adana Demirspor taraftarlariyla bir an önce bulusmak istedigini vurgulayan Belhanda, “Son 2 senedir taraftarlarimiz sahalarda yerlerini alamiyordu. Umarim bu sene hep beraber olacagiz. Sadece baskan, yönetim, teknik ekip degil ayni zamanda taraftarlara da ihtiyacimiz var. Onlarla en yakin zamanda bulusmak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA