Bagcilar'dan 80 Kiz Ögrenci Kefken Kampi'na Gitti

Bagcilar'da lise son sinifta okuyan 80 kiz ögrenci, Bagcilar Belediyesi tarafindan düzenlenen Kefken Yaz Kampi'na ugurlandi.

Bagcilar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanligi ile yapilan protokol çerçevesinde her yil yaz ve kis mevsimi olmak üzere iki dönemde gençler, Kefken Gençlik Kampi'na götürülüyor.

Kovid-19 salgini sebebiyle geçen yil ara verilen kamp programi, 1 Temmuz'daki kademeli normallesme sürecinde yeniden uygulamaya konuldu. Bu amaçla Bagcilar Belediyesi Gençlik Merkezine kayit yaptiran 15 ile 22 yas arasindaki 480 genç, farkli tarihlerde 6 grup halinde Kefken Kampi'na götürülecek.

Kampin ilk yolcusu olan 80 kiz ögrenci, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici tarafindan bir haftalik tatile ugurlandi. Kefken'de deniz ile orman kampinin bir arada oldugunu söyleyen Çagirici, "Kamplarimiz Kovid-19 nedeniyle geçen yil yapilamamisti. Bu sene sinirli da olsa kamplarimizi yapacagiz. Kefken'i çok seveceksiniz. Oradaki zamaninizi mutlaka iyi degerlendirin. Bu ortamlar birbirinizi tanimaniz ve arkadasliklar kurma adina da çok önemli. Arkadaslarinizla birbirinizin ailesi olacaksiniz. Insallah güzel bir tatil geçirirsiniz." ifadelerini kullandi.

Ögrenciler, deniz kenarinda maviyle yesilin iç içe girdigi noktada kurulan kampta, modern ve donanimli tesislerde 5 yildizli lüks otellerin konforunda tatil yapacak. Kampta voleybol, basketbol, futbol, badminton, masa tenisi, paintball, kürek, oryantiring ve okçuluk gibi aktiviteler de bulunuyor.

Kaynak: AA