Bagcilar Belediyesi Sporculari Türkiye Sampiyonu Oldu

Bagcilar Belediyesi sporculari Gülsüm Özen ve Emine Arslan, Sirnak'ta düzenlenen Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvasi'nda sampiyon oldu.

Bagcilar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanligi, Sirnak Valiligi, Türkiye Kick Boks Federasyonu, Spor Toto ve Sirnak Belediyesi destegiyle Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvasi Sirnak'ta düzenlendi.

60 ilden yaklasik 1500 sporcunun katildigi turnuvada Bagcilar Belediyesi sporculari Gülsüm Özen ile Emine Arslan, rakiplerini maglup ederek birinciligi elde etti. Özen ve Arslan, 14 Ekim 2021 tarihinde Italya'da yapilacak Dünya Kick Boks Sampiyonasi'nda Türk Milli Takim kadrosunda yer almaya hak kazandi.

Rakiplerini yenerek altin madalya kazanan sporculari tebrik eden Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, "Bizlere bu gururu yasatan sporcularimiza tesekkür ediyorum. Biz daima onlarin yaninda olduk ve bundan sonra da destegimizi sürdürmeye devam edecegiz. Dünya sampiyonasinda ülkemizi temsil edecek iki sporcumuza basarilar diliyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA