Ampute Milli Takiminin, Tercihi Afyonkarahisar Oldu

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takimi, kamp adresi olarak yine Afyonkarahisar'I tercih etti.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nin hizmete girmesi ve mevcut termal otellerle birlikte spor turizminde büyük bir atilim yapan kent, özellikle yaz kampi dönemlerinde birçok futbol kulübünü misafir ediyor.

Son olarak yaz dönemi kamp sürecine giren takimlardan Ampute Milli Takimi Afyonkarahisar'da hazirliklarini tamamlayacak. Ampute Milli takimini, konaklayacaklari termal otel önünde, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinakti tarafindan çiçeklerle karsiladi.

6 teknik ekip ve 25 sporcu, 14 gün boyunca sehrin; sportif imkanlarinin yani sira temiz dogasindan, serin havasindan ve lezzetlerinden faydalanacak.

Ampute Milli Takimi'nin kentte kamp yapacak olmasindan duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek, spor yatirimlara verilen önemin, takimlarin Afyonkarahisar'da kamp yapma istegi ile taçlandigini gördüklerini kaydetti.

Sehri her anlamda dünyaya tanitma çalismalarini spor alaninda da sürdürdüklerini animsatan Zeybek, söyle devam etti:

"Gurur kaynagimiz Ampute Milli Takimi her yil sehri kamp adresi olarak tercih ederken bizleri de onurlandiriyor. Sampiyon Ampute Milli Takimini Afyonkarahisar'da agirlamaktan seref duyuyoruz. Bayragimizi gökyüzünde dalgalandiran bu vatanin evlatlarina her türlü imkani sunmaya haziriz. Ampute Futbol Takimimizin idareci ve yöneticilerine tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA