Altay Kulübü Baskani Özgür Ekmekçioglu'ndan Mustafa Denizli Açiklamasi Açiklamasi

'Kendisi istedigi oyuncularin listesini verdi. Bu oyuncu grubunun olmasi durumunda devam etmek istedigini söyledi. Biz de onun verdigi listeye göre çalisiyoruz'

Süper Lig ekiplerinden Altay'in kulüp baskani Özgür Ekmekçioglu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin, görevine devam etmesi için istedigi transferlerin oldugunu, kendilerinin de bu dogrultuda çalistigini söyledi.

Ekmekçioglu, gazetecilere, teknik direktörleri Mustafa Denizli ile sürekli görüstüklerini, dün aksam da bir araya geldiklerini hatirlatti.

Mustafa Denizli'nin istedigi oyuncular oldugunu vurgulayan Ekmekçioglu, söyle konustu:

"Kendisi istedigi oyuncularin listesini verdi. Bu oyuncu grubunun olmasi durumunda devam etmek istedigini söyledi. Biz de onun verdigi listeye göre çalisiyoruz. Bunlarla ilgili sonuçlandirmak üzere oldugumuz oyuncular var, sonuçlandirdigimiz bazi transferler var ama bunlarin hepsini toplu imza töreniyle beyan etmek istiyoruz. Istedigi oyuncularin tamamini alabilirsek hocamiz da devam etmek istedigini söylemisti. Bu listenin bir kisminin tamamlamak üzereyiz, devamini da tamamlayabilirsek hocamiz zaten bizim ekstra ona bir sey sunma gibi durumumuz olamaz. Orasi bunun evi. Umarim biz de bu transfer basarisini gösterebiliriz, biz de onunla yürümek isteriz."

Ekmekçioglu, Denizli'nin göreve devam etmemesi halinde su an için herhangi "B" planlarinin olmadigini belirterek, "Tabii ki sonuçta kulübümüzü Süper Lig'de kalici olmasini istiyoruz. Bunu da güzel bir sekilde Mustafa hocamizla devam ettirmek isteriz." dedi.

Mevcut kadrolarinda Ibrahim Öztürk ve Andre Poko'nun yani sira sözlesmesi süren eden oyuncularla yollarina devam edecegini kaydeden Ekmekçioglu, sezon hazirliklarina 7 Temmuz Çarsamba günü baslayacaklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA