Aliaga Belediyesi Yaz Spor Okullarinda Egitimler Basladi

Aliaga Belediyesinin çocuklarin sporla iç içe, keyifli ve verimli bir tatil geçirebilmeleri için farkli branslarda açtigi yaz spor okullarinda egitimler basladi.

Aliaga Belediyesi, yaz spor okullarinda egitimlerin basladigini bildirdi. Basketbol, futbol, voleybol, karate ve güres branslarinda açilan kurslar sayesinde, çocuklarin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine katki saglanmasi hedefleniyor. Pandemi nedeniyle bu yil yüzde 50 kapasiteyle hizmet veren yaz spor okullarinda, alaninda deneyimli egitmenler görev yapiyor. Ayrica yaz spor okullari kapsaminda kadinlara özel Aliaga, Helvaci ve Yeni Sakran’da da Pilates kurslari veriliyor. Pandemi nedeniyle bir buçuk yildir ara verilen spor okullarini yaz döneminde faaliyete geçirdiklerini belirten Aliaga Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Bilal Özkurt, pandemi nedeniyle kontenjanlari sinirli tuttuklarini da ifade etti.

Özkurt, “Basketbol, futbol, voleybol, karate ve güres branslarinda egitimlerimize basladik. Egitmen kadromuzla birlikte çocuklarimizin yaz spor okullarindan en iyi sekilde faydalanarak verimli ve eglenceli bir yaz geçirmelerine yardimci olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA