Ahmed Kutucu Açiklamasi 'Insallah Takim Olarak Büyük Seyler Basaririz'

Medipol Basaksehir’in yeni transferlerinden 21 yasindaki futbolcu Ahmed Kutucu, turuncu-lacivertlilerin büyük bir takim oldugunu belirterek, "Insallah takim olarak büyük seyler basaririz" dedi.

Medipol Basaksehir yeni sezon hazirliklarina tesislerinde basladi.

Antrenman öncesinde yeni transferlerden Ahmed Kutucu basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Basaksehir’de oldugu için mutlu oldugunu ifade eden Kutucu, "Güzel bir duygu. Schalke Kulübü’ne ve taraftarlarina da çok tesekkür ediyorum. 10 güzel senemi orada geçirdim. Insallah bu sene burada güzel isler basaririz. Basaksehir çok büyük bir takim. Hocayla konusmam da çok iyiydi, o yüzden burayi seçtim" diye konustu.

Takimdaki kisisel hedeflerinin sorulmasi üzerine ise 21 yasindaki futbolcu, "Bu sezon çok oynamak, goller atmak, asistler yapmak istiyorum. Büyük seyler basarabilirim. Insallah takim olarak büyük seyler basaririz. Süper Lig’de önemli takimlar var. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Her sey sezon basinda sifirdan basliyor. Her antrenmanda çalisacagim. Insallah ilk 11’e fazla girerim. Insallah milli takima daha çok basaririm. Orada da iyi isler basaririm insallah. Çok çabuk kaleye giden bir oyuncuyum, sutuma güveniyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA