24 Saat Bisiklet Yarisi Türkiye'de

Dünyada büyük ilgi gören ve Türkiye’de düzenlenecek olan 24 saat sürecek bisiklet yarisi heyecani, 21-22 Agustos tarihlerinde Intercity Istanbul Park Formula 1 pistinde yasanacak.



Türk Telekom, Türkiye’de ilk defa düzenlenecegi belirtilen Istanbul 24 Saat Boostrace bisiklet yarislarinin isim ve ana sponsoru oldu. Dünyada yogun ilgi gören 24 saat bisiklet yarisi, 21-22 Agustos 2021 tarihlerinde Intercity Istanbul Park Formula 1 pistinde yapilacak. Verilen bilgiye göre, Türk Telekom Istanbul 24 Saat Boostrace yarismasi için istanbul24h.com/ adresine girilerek kaydolunabiliyor.

24 SAAT BOYUNCA PEDAL ÇEVIRECEKLER

Verilen bilgiye göre bisiklet yarismasi; 2,4 veya 6 kisilik takimlarin degismeli olarak 24 saat boyunca pedal çevirecekleri bir yaris olacak. Her takimdan ayni anda sadece 1 kisi pistte bisiklet sürerken kalma sürelerini her takim kendi belirleyecek. Derecelendirme ise katedilen mesafeye göre belirlenecek. Her takima yaris boyunca takim arkadaslarini beklemeleri ve dinlenmeleri için Pit alanina açilan garajlarda belirli alanlar tahsis edilecek. Yarisma esnasinda ayrica Tivibu tarafindan canli yayin ve öncesi haftalarda program içerikleri yayinlanacak.

-IHA-

Kaynak: İHA