Ümit Milli Takim Seçmelerinde Denizli Büyüksehir Rüzgari

Ankara’da düzenlenen Ümit Kadinlar Milli Takim Seçme Müsabakalarina katilan Denizli Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari Reyhan Oguz ve Nazli Çoban altin madalya, Ayse Naz Özdemir ise bronz madalya alarak Denizli’yi bir kez daha gururlandirdi.



Ankara’da 1 ile 3 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenen Ümit Erkek ve Kadinlar Milli Takim Seçme Müsabakalari sona erdi. 56 ilden, 306 kadin ve 397 erkek judokanin seçmelere katilim yaptigi müsabakalara Denizli Büyüksehir Belediyespor damgasini vurdu. Denizli Büyüksehir Belediyespor Kulübü Judo Takimi sporculari Reyhan Oguz, Kadinlar 57 Kg klasmaninda Türkiye Sampiyonu olarak altin madalya, Nazli Çoban Kadinlar 63 Kg klasmaninda Türkiye Sampiyonu olarak altin madalya, Ayse Naz Özdemir ise Kadinlar 48 kg klasmaninda, Türkiye üçüncüsü olmayi hak kazanarak bronz madalya almaya hak kazandi. Müsabakalar sonunda Denizli Büyüksehir Belediyesporlu judocular 2 birincilik ve bir üçüncülükle 56 il arasinda ikincilik basamaginda yer aldi.

“Sporcularimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Ankara’da, Denizli’yi basari ile temsil eden sporculari kutlayarak; “Ümit Milli Takim seçmelerinde Denizlimizi en iyi sekilde temsil ederek bizleri gururlandiran sporcularimiz Nazli Çoban, Reyhan Oguz ve Ayse Naz Özdemir’e yürek dolusu tesekkürlerimi iletiyorum. Sporcularimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Denizlimiz örnek tesisleri ile basarili sporcular yetistirmeye devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA