Uludag Premium, Sanat Ve Sporu Desteklemeye Devam Ediyor

Uludag Premium Ultra Trail Maratonu bu yil binin üzerinde sporcunun katilimiyla gerçeklesti.

Sanat ve spor sponsorluklarina hiz kesmeden devam eden Uludag Premium, Uludag ve çevresinin essiz dogasinda gerçeklesen ‘Uludag Premium Ultra Trail’a bu yil müzik keyfini de ekledi. Uludag Premium’un sponsoru oldugu Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasi; yaris esnasinda canli performanslarla, yarisin sonunda da konserle sporculara keyifli bir kosu deneyimi yasatti.

Türkiye’nin uzun soluklu maratonu ‘Uludag Premium Ultra Trail’, 2-3-4 Temmuz tarihlerinde, yerli ve yabanci çok sayida sporcunun katilimiyla Uludag’da gerçeklesti. Kosu rotasi boyunca Uludag’in essiz güzelliklerine tanik olan sporcular, Uludag Premium Ultra Trail’da müzik ziyafeti de yasadilar. 66, 30, 16 ve 6 kilometrelik etaplari ile sporculari Uludag’in zirvesinde bulusturan Uludag Premium Ultra Trail’da sporcular bu yil hem zorlu hem de keyifli bir yaris tecrübe etti. Uludag ve çevresinin essiz dogasi esliginde kosarken asfalt yoldan ormanlik yola geçen sporcular, sanatçilarin canli müzik performansiyla karsilasarak, hos bir sürpriz yasadilar. Ayrica, 16 ve 30 kilometre parkurlarini kosan sporcular, her iki parkurun da kesistigi sari alanda dinlenerek, Uludag Içecek tarafindan ikram edilen küçük atistirmalik ve içeceklerle kan sekerlerini dengeleyip yarisa devam ettiler.

Müzikle enerjisi yükselen sporcular, 3 Temmuz Cumartesi aksami da Uludag Premium’un sponsoru oldugu Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasi Golden Trombone Konseri ile unutulmaz bir kosu deneyimi ardindan tatli yorgunluklarini atti. Tüm içerikler; uludagicecek ve uludagultratrail instagram hesaplarindan yayinlandi.

Kaynak: İHA