Sefa Yilmaz Açiklamasi 'Takima Çok Faydam Olacak'

DG Sivasspor’un yeni transferi Sefa Yilmaz, "Bu takimin bir parçasi olmak gerçekten gurur verici bir sey. Bu takimda ve taraftarinin önünde oynanacak olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum." dedi.

Kirmizi-beyazli takimin futbolcusu Sefa Yilmaz, Bolu kampinda resmi internet sitesine açiklamada bulundu.

Transferin her iki taraf için de hayirli olmasini dileyen Sefa, "Bu takimin bir parçasi olmak gerçekten gurur verici bir sey. Demir Grup Sivasspor, çok köklü bir takim. Bu takimda ve taraftarinin önünde oynanacak olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum. Hem lig de hem de Avrupa’da insallah çok iyi bir sezon geçiririz." diye konustu.



“Sivasspor’un teklifini hiç düsünmeden kabul ettim”

Transfer sürecinden de bahseden Sefa, "Hocamiz menajerim ile görüstü. Baska kulüplerden de teklifler vardi ama Demir Grup Sivasspor’dan teklif gelince menajerime de söylemistim, hiç düsünmeden teklifi kabul ettim. Demir Grup Sivasspor çok köklü bir takim. Son senelerde çok basari yillar da geçirdi. Bu yüzden hiç düsünmeden Demir Grup Sivasspor’u tercih ettim. Baskanimiza, hocamiza ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum." seklinde konustu.



“En iyi sekilde temsil edecegiz”

Bu sezon ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Sefa, sözlerine söyle devam etti:

"Insallah Avrupa’da ülkemize güzel hizmet ederiz. Sakatliktan uzak bir sezon yasar ve ülkemizi en iyi sekilde temsil ederiz."

“Agresif bir yapim var”

Saha içinde agresif bir yapiya sahip oldugunu ve her seyini sahaya yansitmaya çalistigini kaydeden Sefa, "Mücadeleden hiçbir sekilde vazgeçmeyen ve her zaman üstüne koyan bir oyuncuyum. Iki yöne oynayabilen bir oyuncuyum. Hiçbir zaman pes etmem ve sonuna kadar mücadele ederim. Takima çok faydali olacagima inaniyorum." dedi.

Kampin keyifli geçtigini ve takim içinde çok iyi karsilandigini söyleyen Sefa, yogun bir tempoyla lige hazirlandiklarini da belirtti.



“Taraftarin önünde oynamak çok ayri”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun almis oldugu karar geregi 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin yüzde 50’si oraninda seyirci alinmasini da degerlendiren Sefa, "Taraftarin önünde oynamak çok ayri bir sey. Onlarin motivasyonuna ve destegine çok ihtiyacimiz var. Demir Grup Sivasspor taraftari gibi atesli bir taraftar önünde oynamak ayri bir motivasyon veriyor. Yeni sezonda sahamizda taraftarimiz ile birlikte çok iyi mücadele ederek basarili bir sezon geçiririz." diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA