Konyaspor Kulübü Baskani Özgökçen Açiklamasi 'Orta Saha Ve Forvete Yönelik Çalismalarimiz Sürüyor'

Ittifak Holding Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, yeni sezon öncesi takim için transfer çalismalarinin devam ettigini belirterek, "Orta saha ve forvete yönelik çalismalarimiz sürüyor." dedi.

Konyaspor Kulüp Baskani Avukat Fatih Özgökçen, oy kullanmak için gittigi Konya Barosu Baskanlik Seçimi'nde baskan adaylarina 42 numarali Konyaspor formasini hediye etti.

Oy kullandiktan sonra baskan adaylarini tebrik ederek, Konyaspor formalariyla toplu fotograf çektiren Baskan Özgökçen, burada gazetecilere yaptigi açiklamada, "Konya Baro Baskanligi seçimleri ifa ediliyor. Buradaki asil gayemiz, bulunma sebebimiz oy kullanmamizin yani sira Konyaspor'umuzun tüm platformlarda temsil gücünü, anlasilirligini, kabiliyetini artirmaktir. Spor camiamizin Konyaspor'umuzu dillendirmesinin yani sira Konyaspor'u tüm sehre yaymak zorundayiz. Biz bunun için buraya geldik. Baro seçimlerinin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Seçilecek baro baskani, yönetim kurulu üyelerinin ve diger listedeki arkadaslarin Konyaspor'a desteklerinin sürecegini biliyorum." diye konustu.

Bir gazetecinin sorusu üzerine transfer görüsmeleri hakkinda konusan Baskan Özgökçen sunlari söyledi:

"Geçen hafta içerisinde 5 futbolcu arkadasimizla sözlesmeleri akdettik. Bunun yani sira hala görüsmeler devam ediyor. Prensibimiz geregi sözlesmeler tamamlanmadan herhangi bir isim açiklamasi yapmiyoruz ama hem yerli, hem yabanci kontenjanlar dikkate alinarak çalismalar devam ediyor. Orta saha ve forvete yönelik çalismalarimiz sürüyor."

Baskan Özgökçen, yakin zamanda "Konyaspor Bayrak Kampanyasi" baslatacaklarini da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA