Futbol Açiklamasi TFF 1. Lig 19 Yas Alti Gelisim Ligleri Finalleri

Rakiplerini yenen Balikesirspor ile Altinordu, yari finale yükselen son 2 takim oldu.

Antalya'da devam eden TFF 1. Lig 19 Yas Alti Gelisim Ligleri Finalleri'nde Balikesirspor ile Altinordu, son 4 takim arasina adini yazdirdi.

Manavgat ilçesindeki Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan ilk çeyrek final maçinda, Balikesirspor ile Royal Hastanesi Bandirmaspor karsilasti.

Normal süresi 1-1 tamamlanan mücadeleyi Balikesirspor, uzatma bölümlerinde attigi golle 2-1 kazandi. Balikesirspor'un gollerini 68. dakikada Güney Çelik Keles ile 112. dakikada Peter Ambrose atarken, Royal Hastanesi Bandirmaspor'un tek golünü 45+2. dakikada Vital Bahati Rafiki kaydetti.

Günün ikinci maçinda ise Altinordu ile Adanaspor karsilasti. Altinordu, 24. dakikada Feytullah Gürlük, 40. ve 57. dakikalarda Kenan Fakili ile 81. dakikada Melih Serhat Istar'in attigi gollerle sahadan 4-1 galip ayrildi. Adanaspor'un tek golünü 90+2. dakikada penaltidan Innocent Kingsley kaydetti.

Bu sonuçlarla Balikesirspor ile Altinordu, yari finale yükselen son 2 takim oldu. Ligde daha önce de Yilport Samsunspor ve Bursaspor yari final vizesi almisti.

Yari final eslesmeleri, yapilacak kura çekimi ile belirlenecek. Yari final maçlari ise 6-7 Temmuz'da ayni tesiste oynanacak.

Kaynak: AA