Diyarbakirspor Uzatmada Yari Finale Uzandi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi çeyrek final karsilasmasinda Diyarbakir’in diger temsilcisi Baglar Belediyespor’u uzatma bölümünde buldugu golle 2-1 yenen Diyarbakirspor adini yari finale yazdirdi.

Yesil- Kirmizili takim Çarsamba günü tarafsiz sahada Gaziantep Ankasspor ile karsilasacak. Grup asamasi sonunda 4. bölge 3. ve 3. grupta birinci olarak çeyrek finale yükselen Diyarbakir’in iki takimi arasinda oynanan maçta gülen taraf Diyarbakirspor oldu. Yeni Diyarbakir Stadi’nda oynanan maçta sonucu uzatma dakikalarindaki gol tayin etti. Diyarbakirspor, 40. dakikada Murat Günes’in attigi golle ilk 45 dakikayi 1-0 önde tamamladi. Baglar Belediyespor bu gole 45. dakikada Serhat Tarhan ile cevap verdi ve 90 dakika 1-1 sonuçlandi. Esitlik bozulmadigi için uzatmaya giden maçta Diyarbakirspor, 105. dakikada Habip Akman’in golüyle 2-1 öne geçerek turu geçen taraf oldu.

Diyarbakirspor’un yari finaldeki rakibi Gaziantep Ankasspor oldu. 7 Temmuz Çarsamba günü oynanacak maç TFF’nin belirleyecegi tarafsiz sahada yapilacak. Final müsabakasi da 11 Temmuz Pazar günü yine tarafsiz sahada oynanarak 3.Lig’e yükselecek takim belli olacak.

Kaynak: İHA