Belediye Baskaninin Rakip Takimin Oyuncularina Basarilar Dilemesi Taktirle Karsilandi

AK Partili Diyarbakir’in Baglar Ilçe Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, Baglar Belediyespor ile Diyarbakirspor arasinda oynanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi karsilasmasi öncesinde iki takimin soyunma odalarina giderek basari diledi, centilmence mücadele ortaya koymalari yönünde telkinlerde bulundu. Beyoglu, yari finale kalan Diyarbakirspor’un attigi golleri alkislayip tebrik ederek stadyumdan ayrildi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakir’in iki takiminin karsi karsiya geldigi çeyrek final karsilasmasina Baglar Ilçe Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun takdir toplayan davranislari damga vurdu. Maçtan önce iki takimin soyunma odalarina giden Beyoglu, “Sonuç ne olursa olsun kazanan kentimiz olacak. Iki takim da bizimdir. Kim kazanirsa onu alkislariz. Bu maçin kaybedeni yoktur. Sahaya gerginlik, sertlik ve sportmenlik disi hareketler istemiyoruz. Öyle bir görüntü ortaya koyun ki izleyenler sizi takdir etsin” diyerek dostluk ve centilmenlik mesaji verdi.

Baskan Beyoglu, uzatmaya giden maçi 2-1 kazanarak Diyarbakirspor’un attigi golleri alkisladi, mücadelenin ardinda da Yesil-Kirmizililari tebrik ederek 3. Lig yolunda basarilar diledi.

Sosyal medyada ilgi uyandirdi

Baskan Beyoglu, mütevazi imkanlarla kurulmasina ragmen bu asamaya kadar gelen Baglar Belediyespor’u da tebrik etti. Baskan Beyoglu’nun yani sira Baglar Belediyesi’de sosyal medya hesaplarinda Diyarbakirspor’u tebrik eden mesajlara yer verdi. Baskan Beyoglu’nun davranisi ve mesajlari sosyal medyada büyük ilgi uyandirdi.

Kaynak: İHA