15. Uluslararasi Basketbol Antrenör Semineri Tamamlandi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafindan organize edilen 15. Uluslararasi Basketbol Antrenör Semineri tamamlandi.

Federasyonun internet sitesinden yapilan açiklamaya göre, açilis konusmasini TBF Baskani Hidayet Türkoglu'nun gerçeklestirdigi ve 3 gün süren seminerde, basketbol dünyasindan birçok isim, katilimcilarla bulustu.

TBF Egitim Kurulu Baskani Aydin Örs ile TBF Egitim Kurulu Baskan Vekili ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Dernegi (TÜBAD) Baskani Çetin Yilmaz'in da yer aldigi seminerde, Aysim Altay (Zihin Koçu ve Davranis Bilimleri Egitmeni), Ergin Ataman (Anadolu Efes Basantrenörü), Carla Berube (Princeton Üniversitesi Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü), Erdem Can (Fenerbahçe Beko Yardimci Antrenörü), Prof. Dr. Sinan Dagdelen (TBF Saglik Kurulu Üyesi), Orhun Ene (A Milli Erkek Takimi Basantrenörü), Sinan Güler (Darüssafaka Tekfen basketbolcusu), Dervis Gökhan Güney (19 Yas Alti Erkek Milli Takimi Basantrenörü), Nilay Kartaltepe (OGM Ormanspor basketbolcusu), Prof. Dr. Baris Kocaoglu (TBF Saglik Kurulu Üyesi), Dr. Sergio Lara-Bercial (Leeds Beckett Üniversitesi Arastirma Görevlisi), Oguz Savas (Frutti Extra Bursaspor basketbolcusu), Samir Seleskovic (TOFAS Altyapi Teknik Koordinatörü ve Bireysel Gelisim Antrenörü), Dr. Keramettin Sar (Acibadem Saglik Grubu), Ozan Sirikçi (Anadolu Efes Atletik Performans Antrenörü) ve Doç. Dr. Ilker Yücesir (TBF Saglik Kurulu Üyesi), egitimler ile sunumlar gerçeklestirdi.

TBF öncülügünde, FIBA, Dünya Basketbol Antrenörleri Birligi (WABC) ve TÜBAD is birligiyle çevrim içi düzenlenen FIBA onayli seminer, Türkçe ve Ingilizce dillerinde yayimlandi.

Kaynak: AA