Yaz Futbol Ligine Katilan 284 Adina Fidan Bagisi Yapildi

Denizli futboluna katki büyük hizmetlerde bulunan merhum Selim Berber adina düzenlenen 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi’ne katilan 284 amatör sporcu adina, son dönemde çikan yanginlarda zarar gören ormanlik alanlarin yesillendirilmesi için fidan bagisi yapildi.

Türkiye’de basta sahil kesimleri olmak üzere birden fazla noktada baslayan ve ormanlik alanlarin yani sira tabiatin ile birçok canli türünün yok olmasina neden olan yanginlarin ardindan yanan yerlerin eski haline döndürülmesi için çesitli agaçlandirma kampanyalari düzenlemeye, fidan bagisi yapilmaya basladi.

Bu kapsamda 5. haftasi geride kalan 1. Denizli Cup Yaz Futbol Ligi’ne katilan 284 futbolcu adina fidan bagisi yapti.

Bu vatan Hepimizin slogani ile hareket ettigini vurgulayan Osman Küçüksahal, “Maalesef ülkemiz zor günlerden geçiyor. Cennet gibi bir ülkede yasiyoruz. Ancak birileri bize bunu çok görüyor. Doga harikasi ormanlarimiz kasitli olarak birileri tarafindan yakiliyor. Bu ülkede yasayan herkes ülkesine ormanina, ülkede var olan dogal zenginliklerine sahip çikmali. Bu düsünceden hareketle bizde OK Sportif Organizasyon olarak futbol sölenimizde yer alan 284 futbolcu adina fidan bagislama karari aldik. Insallah yanan ormanlarimiz tekrar eski haline kavusur. Tek istegimiz tek düsüncemiz bu. Bütün vatandaslarimizi bu konuda duyarliliga davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA