Sertaç Komsuoglu Açiklamasi 'Aleksandar Djordjevic Ile Anlastik'

Fenerbahçe Erkek Basketbol Basketbol Takimi’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoglu, Sirp basantrenör Aleksandar Djordjevic ile anlastiklarini açikladi.

Fenerbahçe Kulübü’nün temmuz ayi olagan divan kurulu toplantisinda Fenerbahçe Erkek Basketbol Basketbol Takimi’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoglu, açiklamalarda bulundu. Komsuoglu, "Biz seffaflik adina bir bilgilendirme yaptik. Bu yapilan bilgilendirme hemen akabinde resmi sitelerimizde yer aldi. 27 Temmuz’da resmi açiklamasi oldu kulübümüzün. Hocamiz ailevi nedenlerinden dolayi ABD’ye dönmek istedigini söyledi.

Subat ayindan itibaren bu seneki yapilanmamiz salondaki özel alanlar dahil olmak üzere her seyi beraber planladik. Sonra böyle bir talep geldi. Fenerbahçe olarak bizim hedeflerimize konsantre olacak, sampiyonluklara inanacak oyuncu ve teknik kadrolara ihtiyacimiz var. Bu konuda sapma görürsek biz degisikliklere gidebiliriz ve gittik de. Tazminat almadik, söz konusu degil. Tazminat alindigi da sosyal medyalarda yer aldi. Oralarda yer alan seylere degil kulüp açiklamasina bakmak daha dogru olacaktir. Bütçemize arti deger katti degisiklikler. Bugün itibariyla hocamiz netlesti. Aleksandar Djordjevic ile anlastik, baskanimiz divan kurulu toplantisinda söylenmesini istemisti" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA