Olimpiyat Sampiyonu Mete Gazoz'un Adi Altindag'da Okçuluk Merkezine Verilecek

Altindag Belediye Baskani Asim Balci: 'Ülkemize yasattigi gurur tarif edilemez. Kazandigi sampiyonlukla hepimizin gögsünü kabartti'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda erkekler klasik yay bireyselde altin madalya kazanan Mete Gazoz'un adi, Altindag'da okçuluk merkezine verilecek.

Altindag Belediyesinden yapilan açiklamada, milli okçu Mete Gazoz'un, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasini getirerek büyük gurur yasattigi belirtildi.

Mete Gazoz'un adinin Gençlik ve Spor Bakanligi ile Altindag Belediyesince insa edilen ve tamamlandiginda okçuluk sporunun Ankara'daki merkezi olacak tesise verilecegi bildirilen açiklamada, Belediye Baskani Asim Balci'nin görüslerine de yer verildi.

Balci, su ifadeleri kullandi:

"Ülkemize yasattigi gurur tarif edilemez. Kazandigi sampiyonlukla hepimizin gögsünü kabartti. Ata sporumuz okçuluk adina da muhtesem bir farkindalik olusturdu. Bizler de genç sporcumuzun bu basarisini taçlandirmak için Altindag'da insa ettigimiz okçuluk merkezine ismini verecegiz. Burada nice Mete Gazozlar yetismesi için çalisacagiz. Mete'nin basarilarinin daim olmasini temenni ediyorum."

Kaynak: AA