Milli Okçu Yasemin Ecem, Mete Gazoz'un Sampiyonlugunun Gururunu Yasiyor Açiklamasi

'Birlikte büyüdügüm insan bugün burada tarih yazdi ve ben buna canli canli sahit oldum. Inanilmaz gururlu hissediyorum'

Milli okçu Yasemin Ecem Anagöz, milli takimdan arkadasi Mete Gazoz'un 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda altin madalya kazanmasi karsisinda duygulanarak göz yaslarina hakim olamadi.

Japonya'nin baskenti Tokyo'da düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunlari'nda mücadele eden Yasemin Ecem, karisik takimda yan yana yaristiklari Mete Gazoz'un altin madalya kazanmasinin ardindan AA muhabirine açiklamalarda bulundu.

Mete'nin basarisindan dolayi duygulanan ve göz yaslarini tutamayan Yasemin Ecem, "Kalbim hala durmuyor. Birlikte büyüdügüm insan bugün burada tarih yazdi ve ben buna canli canli sahit oldum. Inanilmaz gururlu hissediyorum." diye konustu.

Mete'nin madalya almayi hak ettigini aktaran milli sporcu, "Mete, gördügüm en yetenekli insanlardan biri. Bu madalyanin gerçekten hak eden birine gittigini görmek beni çok mutlu etti. Tokyo'dayiz ve olimpiyatlarda ilk defa okçuluk dalinda madalya aldik. Çok mutlu hissediyorum. Kendisine bize bu gururu yasattigi için tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Tokyo 2020'de mücadele eden Yasemin Ecem, karisik takimda bronz madalyayi kil payi kaçirirken, bireyselde de son 16 turunda olimpiyat sampiyonu ve dünya siralamasinda 3. konumda olan Güney Koreli Chaeyoung Kang'a yenilerek elenmisti.

Kaynak: AA