MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açiklamasi 'Türkiye'nin Dört Bir Yaninda Çikarilan Yanginlar Yüregimizi Kavuruyor'

MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, "Türkiye’nin dört biryaninda çikarilan yanginlar gerçekten yüregimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düsen görevi yerine getirmenin çabasini ortaya koyuyor." dedi.



Büyükataman, partisinin Arabayatagi Mahallesi’nde düzenlenen, mahalle temsilcilerine sertifikalarinin verildigi törende konustu.

Türkiye olarak çok sistematik bir saldiriyla karsi karsiya olduklarini belirten Büyükataman, sunlari söyledi:

"Türkiye’nin dört biryaninda çikarilan yanginlar gerçekten yüregimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düsen görevi yerine getirmenin çabasini ortaya koyuyor. Öncelikle aziz milletimize geçmis olsun dileklerimi sunmak istiyorum, 3 vatan evladimizi kaybettik, Cenabi Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Hiç kimsenin endisesi olmasin hiç kimse telasa kapilmasin. Türkiye Cumhuriyeti devleti büyüktür, bu millet necip bir millettir, dün oldugu gibi en yoksul zamaninda en güzel örnegini verdigi gibi yine bugün millet olarak el birligi içinde bu yaralari saracagiz. Türkiye’ye diz çöktüreceklerini zannedenlere dün oldugu gibi bugün de yine Allah’in izniyle gereken dersi hep birlikte verecegiz."

"Tarihin belki de en zor günlerini yasiyoruz"

Büyükataman, Türkiye’nin hemen her gün farkli bir entrikayla, senaryo ile karsi karsiya birakilmak istendigini vurguladi. Tarihin belki en zor günlerini yasadiklarini savunan Büyükataman, tarihin hiçbir döneminde olmayan ölçüde düne göre daha profesyonel, daha iyi organize olunmus bir kusatmayla karsi karsiya olduklarini belirtti.

Büyükataman, ülke olarak her alanda ve her anlamda bir kusatma ile karsi karsiya olduklarini kaydederek, "Çok ciddi bir dayatma kiskaciyla karsi karsiyayiz. Içerde ve disarda ciddi ihanetle muhatap oluyoruz. Adeta yeni bastan sinaniyoruz. MHP olarak, Türk milliyetçileri olarak dünden bugüne sorumluluklarimizin idraki içerisinde bu serefli mazinin omuzlarimiza tevdi ettigi sorumluluk neyse, dünde bugünde yarin da geregini yerine getirebilmenin sabir ve gayreti içinde olduk, olmaya devam edecegiz." diye konustu.



Konusmalarin ardindan MHP Bursa Il Temsilciligi tarafindan hazirlanan sertifikalar, bazi mahalle temsilcilerine takdim edildi.

Ayrica Ataman’a üzerinde ismi yazan, amatör futbol kulüplerinden Arabayatagi Spor Kulübü formasi hediye edildi.

Kaynak: İHA