Mete Gazoz Açiklamasi 'Söz Verdigi Olimpiyat Madalyasina Kavusmanin Mutlulugunu Yasiyorum'

Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda altin madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, "Sizlere söz verdigi olimpiyat madalyasina kavusmanin mutlulugunu yasiyorum. Yillardir verdigim emeklerin, yaptigim fedakarliklarin karsiligini aldigim ve en önemlisi bana inanan ve güvenen sizleri gururlandirdigim için çok mutluyum" dedi.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda milli okçu Mete Gazoz, klasik yay bireysel kategori finalinde Italyan Mauro Nespoli’yi maglup ederek okçulukta Türkiye’ye tarihindeki ilk olimpiyat altin madalyasini getirdi. Sampiyon sporcu, bu basarisinin ardindan sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamayla duygularini paylasti.

"Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yasiyorum"

Emeklerinin karsiligini aldigi için çok mutlu oldugunu dile getiren Mete, "Su an hissettiklerimi dile getirmem o kadar zor ki. Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yasiyorum. Bu henüz 3 yasindayken çiktigim bir yolculuk. Hayatimda elde ettigim her seyi bu spora borçluyum. Rio’da gerçeklesen olimpiyatlardan sonra sizlere söz verdigi olimpiyat madalyasina kavusmanin mutlulugunu yasiyorum. Yillardir verdigim emeklerin, yaptigim fedakarliklarin karsiligini aldigim ve en önemlisi bana inanan ve güvenen sizleri gururlandirdigim için çok mutluyum. Ülkemizi kürsünün en üst basamaginda temsil etmenin gururunun yani sira Türk sporu için, ülkemizin gençlerini spora tesvik etmek, onlara yol göstermek için çiktigim yolda çok degerli adimlar atmis oldum. Zafere giden bu zorlu yolda bana her zaman destek olan aileme, beni hiçbir zaman yalniz birakmayan federasyonumuza, basta Göktug Ergin olmak üzere tüm antrenörlerimize, bakanligimiza, ekibime sonsuz tesekkür ediyorum. ’Until it’s done’ diye yola çikmistik, ilk esigi atladik. Simdi bu güzel zaferin tadini çikarma vakti, sonrasina yapacak çok isimiz var" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA