Mardin1969 Spor Top Basi Yapti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. grupta mücadele edecek olan Mardin1969 Spor, 2021-2022 sezonu hazirliklarina basladi.

Kulüp baskanligina Nasir Duyan’in seçilmesi Teknik Direktörlük görevine ise deneyimli hoca Seyithan Özdas’in getirilmesi ile yapilanma sürecini tamamlayan Mardin1969 Spor, yeni sezon hazirliklarina 21 Kasim Sehir Stadyumunda gerçeklestirdigi antrenmanla basladi.

Teknik direktör Seyithan Özdas, yönetiminde yapilan antrenman, sahada yapilan isinma kosulariyla baslarken kondisyon kosulari ve dar alanda oyun kontrol pas çalismasi ile sona erdi. Yeni sezon hazirliklari kapsaminda gerçeklesen antrenmanda Mardin Valisi Mahmut Demirtas, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Vali Demirtas, sezon hazirliklarina iliskin kulüp baskani Nasir Duyan ve baskan yardimcisi Cebrail Aslan’dan bilgiler aldiktan sonra futbolcularla bir araya gelerek Mardinli futbolseverlere bir sözlerinin oldugunu hatirlatarak yeni sezon için basarilar diledi.

Kirmizi lacivertliler 2. Lige yükselmek için iç ve dis transfer çalismalarina hiz vererek Çatalcaspor’dan sag bek pozisyonunda oynayan Ramiz Ok, Batmanpetrolspor’dan kaleci Akin Ismail Köroglu, Karaköprübelediyespor’dan sol bek pozisyonunda oynayan Hakan Albayrak, Siirtspor’dan forvet pozisyonunda oynayan Abdulkadir Özdemir, Adiyamanspor’dan sag-sol açik pozisyonlarinda oynayan Ömürcan Karaca, iç transferde Ridvan Sönmez, Nimet Kayaalp, Turgut Zengin, Vedat Altas, Eren Yalçin, Sercan Yilmaz, Özgür Kazar ve Yusuf Eren Aykiz ile anlasmaya vardi.

Yeni sezonun ilk maçinda kendi sahasinda Istanbul temsilcisi Modafen Futbol Kulübü 5 Eylül Pazar günü karsilasacak Mardin1969 Spor ligin son maçinda ise yine kendi seyircisi önünde Çankaya Futbol Kulübü ile karsilasarak sezonu tamamlayacak. Mardin1969 Spor, 2021-2022 sezonu hazirliklari kapsaminda Bolu’da kampa girerek hazirlik maçlari gerçeklestirmeyi planliyor.

Kaynak: İHA