Livanur Tiryakioglu, Türkiye 3.'Sü Oldu

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinden Livanur Tiryakioglu, Ümitler Türkiye Tekvando Sampiyonasi’nda Türkiye 3.’sü oldu.

Ümitler Türkiye Tekvando Sampiyonasi 28 Temmuz- 2 Agustos tarihleri arasinda gerçeklesti. Ankara Taha Akgül Spor Salonu’ndaki müsabakalara 70 ilden 566 kulüp ve 1762 sporcu mücadele etti. Sampiyonada +73 kadinlar kategorisinde Çaycuma TOGA Spor Kulübü Sporcusu Livanur Tiryakioglu 3. oldu. 24-27 Agustos 2021 tarihlerinde Estonya/Tallin’de düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Sampiyonasi’nda milli takimda yer alabilmek için Tiryakioglu, 03-05 Agustos tarihlerinde  Ankara’da gerçeklestirilecek olan milli takim seçmelerine katilacak.

Çaycuma Toga Spor Kulübü Baskani Avukat Dilek Keles, sporcusu Livanur Tiryakioglu tebrik ederek duygularini su sekilde anlatti:

"Milli sporcumuz Livanur yogun bir hazirlik döneminden geçerek hazirlandigimiz ve ilk kez katildigimiz Ümitler Türkiye Tekvando Sampiyonasi’nda kürsüde yerini alarak bizleri tekrar gururlandirdi. Ilçemizde tekvando bransinda minikler, yildizlar, gençler, ümitler ve büyükler kategorisinde 200 sporcumuz ile birlikte çalismalarimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz Estonya’da yapilacak olan Avrupa sampiyonasina katilip basarili bir sekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Zonguldak Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayilmaz’a, Gençlik Spor Il Müdürü Hakan Yüksel’e, Gençlik Spor Ilçe Müdürü Sendogan Kaya’ya, Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü Baskani Harun Toksoy’a, Çaycuma Gençlerbirligi Kulüp Baskani Gökhan Akirsan, Nebioglu Spor Kulübü Baskani Mustafa Kemal Ertugrul ve yönetim kuruluna ve EMD Spor Kulübü Baskani Emrah Demir’e tesekkür ediyorum."

Kaynak: İHA