Kizilcabölükspor Yeni Sezon Hazirliklarina Hiz Verdi

Denizli’nin TFF 3. Lig’deki temsilcisi Kizilcabölükspor, yeni sezon hazirliklarina hiz verdi.

Dogan Seyfi Atli Stadi’nda Teknik Sorumlu Hasan Sermet yönetiminde yapilan antrenmanda Isinma, interval kosu- dar alan kaleli oyun çalismalari yapildi. Yaklasik iki saat süren antrenmani Kulüp Baskani Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Hazirlik süreci, takimin kadro durumu ve hedefi ile ilgili açiklamalarda bulunan sari kirmizili takimin Teknik Sorumlusu Hasan Sermet, üç senenin ardindan tekrar Kizilcabölükspor’da oldugu için mutlu oldugunu dile getirerek; “Tabi bildigim bir camia Burada yedi senenin üzerinde bir emegimiz var. Bunun sonrasinda ayriligimiz oldu. Bu bence iki taraf içinde iyi oldu. Biz gidip disarilari gördük. Orada nasil oluyor nasil gidiyor bunlari gördük, yeni insanlar tanidik. Kulüp yeni hocalarla çalisti. Bence bu durum iki taraf için de iyi oldu. Simdi tekrar birlikteyiz. Insallah her sey güzel olur tabi. Iyi seyler yapma adina biz buradayiz. Çünkü bu güne kadar gittigimiz her yerde daha fazla olumlu seyler yaptigimizi düsünüyorum. Insallah bundan sonraki süreçte de ekibimle beraber, güzel isler yapmaya devam ederiz. Tek amacimiz bu” dedi.



“Göze hos gelen bir futbol oynayacagiz”

Takimin yeni sezon hedeflerine deginen Sermet, “Yeni sezonda göze hos gelen, iyi futbol oynayan, oynarken zevk alan seyredenlere zevk veren bir takim olusturmak istiyoruz. Hepimizin istegi bu. Tabi bunun ne kadarini yapariz. Bunun çalismalari içerisinde olacagiz. Bunu sahaya ne kadar yansitiriz. Bunu zaman gösterecek. Ancak hedefimiz bu. Iyi futbol oynayarak iyi mücadele ederek iyi bir yerlere gelmek amacindayiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA