Inönü Belediyesi Sporculari Milli Takimda

Eskisehir Inönü Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring Takimi’ndan 2 sporcu milli takima seçildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Bolu’da düzenledigi ve 8 ayri kategoriden 96 sporcunun katildigi 32 sporcunun da katilmayi hak kazandigi milli takima, Inönü Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring Takimi’ndan Elif Gökçe Avci ve Bahar Özçelik de seçildi.

Milli takim seçmelerine 6 sporcu ile katilan Inönü Belediyesi Oryantiring Takimi, seçmelerin kisa mesafe yarismalarinda; K21 Kategorisinde Elif Gökçe Avci 1’inci, K20’de Bahar Özçelik 3’üncü, E21’de Hüseyin Cem Ataman 4’üncü olurken, 3000 metre yarismalarinda ise Elif Gökçe Avci 1’incilik elde etti. Seçmelerin ’orta mesafe’ yarismalarinda Elif Gökçe Avci ve Bahar Özçelik 2’inci olurken, uzun mesafe yarismalarinda ise Elif Gökçe Avci 1’inciligi yine birakmadi.

Milli takim seçmelerini basariyla yürüten Inönü Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring Takimi sporculari, 24-30 Agustos tarihleri arasinda Hirvatistan Zagreb kentinde düzenlenecek olan Dogu Avrupa Oryantiring Sampiyonasi’nda, 18-22 Agustos tarihleri arasinda Litvanya’daki Yildizlar Avrupa Sampiyonasi’nda, 7-10 Ekimde Sirbistan’daki Akdeniz Ülkeleri Sampiyonasi’nda ve 5-10 Eylül tarihleri arasinda Kocaeli’nde düzenlenecek olan Gençler Dünya Sampiyonasi’nda milli formayi giyecekler.

Milli takima seçilen Inönü Belediyesi sporcularini kutlayan Baskan Bozkurt, "Milli takimda ülkemizi, sehrimizi ve ilçemizi gururla temsil edecek belediyemiz sporcularimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum" ifadelerini kullandi.

Inönü Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring Takimi Sporculari desteklerinden dolayi Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt’a tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA