Göztepeli Adis Jahovic, Yeni Sezonda Türkiye'nin En Golcü Yabanci Oyuncusu Olmak Istiyor Açiklamasi

'Su anda her takim iyi oyuncular transfer ediyor. Süper Lig'de her takim çok iyi ve her takim her takimi yenebilecek seviyede' 'Bu sene insallah gollerime devam ederim ve bu sefer Türkiye'de en fazla gol atan yabanci oyuncu olurum'

YUNUS HOCAOGLU - Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin golcü futbolcusu Adis Jahovic, bütün takimlarin iyi transferler yaptigini belirterek, yeni sezonda Türkiye'nin en golcü yabanci oyuncusu olmayi hedefledigini söyledi.

Yeni sezon hazirliklari kapsaminda Erzurum'un Palandöken Dagi eteklerindeki Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'ndeki kamp dönemini tamamlayan Göztepe'nin 34 yasindaki forvet oyuncusu Adis Jahovic, AA muhabirine, yeni sezon hazirliklari, Süper Lig ve kariyeri hakkinda açiklamalarda bulundu.

Yeni sezona siki sekilde hazirlandiklarini belirten Kuzey Makedonyali golcü, "28 Haziran'da hazirliklarimiza basladik ve o Günden beri çok siki bir sekilde çalisiyoruz. Yeni transferlerle çok iyi sekilde çalisiyoruz. Umarim kamp sonuna kadar böyle çalismaya devam ederiz." dedi.

Jahovic, Süper Lig'in ilk haftasinda Fraport TAV Antalyaspor ile karsilasacaklarini anlatarak, iyi çalisarak Akdeniz ekibinin karsisina iyi sekilde çikmak istediklerini anlatti.

- "Her sene takimlara çok kaliteli oyuncular geliyor"

Birçok ülkede futbol oynadigi hatirlatilinca Türkiye'deki Süper Lig'e deginen Jahovic, "Isviçre, Rusya, Ukrayna ve Hirvatistan'da oynadim. Aslinda seviye ayni gibi. Türkiye'deki her takim çok iyi ve her sene takimlara çok kaliteli oyuncular geliyor. Isviçre'de biraz daha kalite ve teknik öne çikiyordu ama ayni kalite Türkiye'de de var. Türkiye'de daha agresif oyun oynaniyor. Su anda her takim iyi oyuncular transfer ediyor. Süper Lig'de her takim çok iyi ve her takim her takimi yenebilecek seviyede. Daha önce bir takim diger takimlari rahat sekilde yenebiliyordu fakat artik su anda öyle bir güç farki kalmadi. Zaten bunu maçlarda da görüyorsunuz. Her takim maça iddiali çikiyor ve birbirlerine dis geçirebiliyor." degerlendirmesinde bulundu.

- "Attigim gollerden dolayi çok mutluyum"

Jahovic, Ege temsilcisi takimina ilk geldigi dönemde bir sezondan fazla oynayan ve 52 maçta attigi 35 golle Göztepe tarihinden ez çok gol atan yabanci futbolcusu oldugu yönündeki soruya ise su cevabi verdi:

"Geldigimde bizim hedefimiz TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çikmakti, bu yüzden Rusya'dan Türkiye'ye transfer oldum. Gerçekten kulübün inanilmaz bir projesi vardi. Allah'a sükür hem ben hem de takimimiz iyi bir sezon çikardik ve Süper Lig'e çiktik. Gol atmayi bütün oyuncular ister. Gol attiginda oyuncu kendiyle gurur duyar. Ben de burada attigim gollerden dolayi çok mutluyum. Bunda taraftarimizin gerçekten çok büyük payi var. Her zaman beni desteklediler. Onlar olmasaydi belki bunu basaramazdim. Bu sene insallah gollerime devam ederim ve bu sefer Türkiye'de en fazla gol atan yabanci oyuncu olurum."

Kaynak: AA