Giresunsporlu Esat Mala Açiklamasi 'Takima Elimden Geldigince Yardim Etmek Istiyorum'

'Takimin Süper Lig'de iyi isler basarmasini ve birçok maç kazanmasini istiyorum. Gelecek için de söyleyeceklerim, sadece çok çalismak ve gelecegin bana neler sunacagini görmek'

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'un orta saha oyuncusu Esat Mala, gol ve asistleri ile takima elinden geldigince yardim etmek istedigini bildirdi.

Mala, kulübün sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Giresunspor'un bir parçasi oldugu için çok mutlu oldugunu belirterek, bir an önce oynamak ve sahada en iyi halini ortaya koymak için sabirsizlandigini aktardi.

Esat Mala, transfer sürecine iliskin su bilgileri paylasti:

"Evet biliyorum ne uzun ne de kisa bir süreçti. Kulüp ile görüsüyorduk ve kulübün projeleri çok hosuma gitti. Çünkü burada çalisan insanlar gerçekten çok azimli ve bildiginiz gibi 44 yilin ardindan Süper Lig'e çiktiktan sonra, kulübün gerçekten çok güzel planlari var ve bunlar gerçekten hosuma gitti. Ben de bunun bir parçasi olmak istedim."

Bu sezon çok maça çikmak ve uzun süre de sahada kalmak istediginin altini çizen Mala, "Gollerim ve asistlerimle, her sekilde takima elimden geldigince yardim etmek istiyorum. Takimin Süper Lig'de iyi isler basarmasini ve birçok maç kazanmasini istiyorum. Gelecek için de söyleyeceklerim, sadece çok çalismak ve gelecegin bana neler sunacagini görmek." degerlendirmesinde bulundu.

Mala, yeni sezon için kendi statlarinda taraftarlarin önünde oynamak için sabirsizlandigini vurgulayarak, sunlari aktardi:

"Duyduguma göre onlar çok iyiler ve her seyimi verip onlari mutlu etmek için sabirsizlaniyorum. Bu takimin bir parçasi oldugum için çok mutluyum. Sehrin futbolu çok sevdigini duydum ve taraftarlarin stada geri dönüp tezahüratlarini duymak için sabirsizlaniyorum. Taraftarlar için her seyimi verecegim."

Kaynak: AA