Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantisi

'Kadro yapilanmamiz hocamizin raporlari dogrultusunda devam ediyor. Aramizdan ayrilacaklarin yani sira bazi takviyelerimiz de olacak'

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kizilhan, teknik direktör Vitor Pereira'nin raporu dogrultusunda takviyelerde bulunacaklarini söyledi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantida yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Kizilhan, yaklasik 1,5 yilin ardindan fiziken ayni çati altinda olmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getirdi.

Kizilhan, "25-26 haziran tarihlerinde olagan seçimli genel kurulumuzu gerçeklestirdik. Ilk gün geride kalan 3 yilin muhasebesini yapip sizlerin elestirilerini dinledik. 2. gün ise bir dönem daha asirlik çinarimizin yönetimine layik görüldük. Camiamiz durus göstererek, dosta düsmana birlik beraberlik mesaji verdi." ifadelerini kullandi.

Kumpas davasina deginen Kizilhan, söyle devam etti:

"4 Haziran 2021 günü mahkeme hükmünü açikladi. Saniklar cezaya çarptirildi. Ilk günden beri inançla ayni noktada duran camiamizin davasindaki hakliligi bir kez daha ortaya çikti. Fenerbahçe camiasinin fertleri olarak alnimiz ak bir sekilde kulübümüzün arkasinda durduk. Kulübümüzün itibarini iki paralik etmeye çalisanlari asla unutmayacagiz. Artik hesap vaktidir. Bu ise bulasan herkes yaptiginin hesabini vermelidir. Bunun hesabini sormak bizim boynumuz borcudur. Fenerbahçe'miz bagimsiz Türk mahkemelerince ve toplum vicdaninca aklanmistir. Eski baskan, yöneticilerimiz ve çalisanlarimizla ilgili beraat kararini beklemekteyiz. Her bir Fenerbahçeliye sonsuz minnetimizi sunuyoruz. Diger tesekkürümüz ise Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a olacak. Hakli davamiza verdigi destek bizim için büyük önem teskil ediyor. Fenerbahçe adina Cumhurbaskanimiza sonsuz tesekkürlerimiz sunuyoruz."

- "Futbol takimimiza takviyelerimiz olacak"

Burak Kizilhan, hem takimdan ayrilacak hem de yeni gelecek isimlerin olacagini ifade etti.

Geçtigimiz sezonun son bölümünde Emre Belözoglu'nun büyük sorumluluk aldigini vurgulayan Kizilhan, "Kendisine büyük emegi ve son ana kadar verdigi sampiyonluk mücadelesi sebebiyle mütesekkiriz. Kendisiyle görüsme sonrasi yola devam etmeme karari alindi. Her daim bu camianin parçasidir ve gelecekte yollarimizin kesismemesi için hiç bir sebep yoktur. 2021-2022 sezon hazirliklarina Topuk Yaylasi'nda Portekizli teknik adam Pereira ile çalismalarimiza basladik. Kadro yapilanmamiz hocamizin raporlari dogrultusunda devam ediyor. Aramizdan ayrilacaklarin yani sira bazi takviyelerimiz de olacak." degerlendirmesinde bulundu.

Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp olduklarini hatirlatan Kizilhan, " Bu bizim için sonsuz bir gurur, paha biçilemez bir degerdir. Tüm sporcularimiz tebrik ediyoruz. Fenerbahçe sizinle gurur duyuyor. Tarihimizde ilk kez çeyrek finale kalma basarisi gösteren kadin voleybol takimimizi tebrik ediyoruz. Ersu Sasma erkekler sirikla atlamada en iyi 12 erkek arasina adini yazdirdi ve finallere katilma hakki kazandi." diyerek sözlerini tamamladi.

Burak Kizilhan'in ardindan kulüp sube sorumlulari da divan kurulunda online olarak açiklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Ikinci Baskan Vekili Servet Yardimci, 25 yilini doldurarak yüksek divan üyesi olmaya hak kazandi.

Öte yandan baskan Ali Koç, 70, 60, 50 ve 40 yasini dolduran üyelere plaketlerini takdim etti.

Ayrica salonda Vakt-i Fener tablosu da yer aldi.

Kaynak: AA