Fenerbahçe Beko'nun Yeni Basantrenörü Aleksandar Dordevic

Sertaç Komsuoglu: 'Bugün itibariyla hocamiz netlesti. Baskanimiz divanda açiklanmasini istemisti. Aleksandar Dordevic yeni hocamiz'

Fenerbahçe Beko'nun yeni basantrenörü Aleksandar Dordevic oldu.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantisi'nda söz alan basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoglu, "Bugün itibariyla hocamiz netlesti. Baskanimiz divanda açiklanmasini istemisti. Aleksandar Dordevic yeni hocamiz." ifadelerini kullandi.

Eski basantrenörleri Igor Kokoskov'un ABD'ye dönmek istedigini kendilerine ifade ettigini dile getiren Komsuoglu, sunlari kaydetti:

"Subat ayindan itibaren bu sene ki yapilanmamiz, salondaki özel alanlara kadar her seyi hocamizla planlamistik. Sonra ise böyle bir talep geldi. Fenerbahçe olarak bizim hedeflerimize konsantre olacak sampiyonluklara inanacak oyuncu ve teknik kadrolara ihtiyacimiz var. Bu konuda sapma görürsek biz degisikliklere gidebiliriz, gittik de. Baskanimiz söyledi, daha seffaf olamayiz. Tazminat almadik, söz konusu degil tazminat alindigi. Bu sosyal medyada yer aldi. Oralarda yer alanlara degil, kulüp açiklamasina bakmak daha dogru olacaktir. Bu degisiklikler bütçemize arti deger katti."

Kaynak: AA