Düzcespor Çagsu'da Saglik Kontrolünden Geçti

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. grupta mücadele eden Düzcespor sezon öncesi hazirliklarina devam ederken, futbolcular saglik kontrolünden geçti. Düzcespor’un saglik sponsoru olan Çagsu Hastanesi’nde tam tesekküllü saglik kontrolünden geçen futbolcular, ardindan sezon öncesi hazirlik kampina girdiler.

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, yeni sezon öncesi hazirliklarina devam ediyor. Siralik’ta bulunan Düzcespor tesislerinde kampa giren futbolcular, saglik kontrolünden geçti. Kulübün saglik sponsoru olan Özel Çagsu Hastanesinde uzman doktorlar esliginde saglik kontrolünden geçen futbolcular, efor testi, akciger filmi ve kan testine girdiler. 24 futbolcu, 4 hoca ve 2 masör 2 gün boyunca süren testlerde hiçbir saglik sorununa rastlanmadi.

Yapilan saglik kontrolüyle ilgili bilgiler veren Düzce Özel Çagsu Hastanesi Direktörü Ismail Altin, “Çagsu Hastanesi olarak Düzce’nin ortak degeri olan Dçüzcespor’a destek vermek için saglik sponsoru olmustuk. Bu kapsamda takimimizin sezon öncesi futbolcu ve teknik ekibin saglikli olmalarini saglamak amaciyla saglik kontrolüne hastanemizde girdiler. Bizlerde uzman hekimlerimizle ve profesyonel kadromuzla bu konuda kendilerine yardimci oluyoruz. Futbolcu ve teknik ekibimizin efor testini, akciger filmlerini ve kan tahlillerini yaptik. Olumsuzlukla karsilasmadik. Takimimiz gayet saglikli. Yeni sezonda Düzcesporumuza basarila diliyoruz” dedi.

Futbolcular ve teknik ekip yapilan saglik kontrolünün ardindan Siralik mevkiinde bulunan Düzcespor tesislerinde yeniden kampa girdiler.

Kaynak: İHA