Burak Kizilhan Açiklamasi 'Kadro Yapilanmamiz Pereira'nin Raporlarina Göre Devam Ediyor'

Transfer çalismalari hakkinda bilgi veren Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kizilhan, “Kadro yapilanmamiz Pereira’nin raporlarina göre devam ediyor. Aramizdan ayrilacaklarin yani sira bazi takviyelerimiz de olacak” dedi.

Fenerbahçe’de temmuz ayi olagan yüksek divan kurulu toplantisinda Genel Sekreter Burak Kizilhan, açiklamalarda bulundu. Korona virüs nedeniyle 1.5 sene aradan sonra fiziken ayni çati altinda toplanmanin mutlulugunu yasadiklarini aktaran Kizilhan, “25-26 Haziran tarihlerinde olagan seçimli genel kurulumuzu gerçeklestirdik, ilk gün geride kalan 3 senenin muhasebesini yaparak sizlerin elestirilerini dinledik. Ikinci gün ise bir dönem daha asirlik çinarimizin yönetimine layik görüldük. Camiamiz dosta düsmana birlik ve beraberlik mesaji verdi” seklinde konustu.



“Artik hesap vaktidir ve bu ise bulasan herkes hesap vermelidir”

Kumpas davasina iliskin de görüslerini aktaran Burak Kizilhan, “4 Haziran 2021 tarihinde mahkeme hükmünü açikladi ve saniklar cezaya çarptirildi. Ilk günden beri dik durusundan taviz vermeyen camiamizin ne kadar hakli oldugu bir kez daha ortaya çikti. Sonuç; biz kaldik, onlar yüzlerce yillik cezalari ile agir yaralari ödemek için cezaevindeler. Bu kirli operasyonun tetikçiligini yapanlari, kulübümüzün itibarini iki paralik etmeye çalisanlari asla unutmayacagiz. Artik hesap vaktidir ve bu ise bulasan herkes hesap vermelidir. Bunun hesabini sormak da bizim boynumuzun borcudur. Fenerbahçe’miz bagimsiz Türk mahkemelerinde aklanmistir. Eski baskan ve yöneticilerimiz ile ilgili beraat kararini beklemekteyiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür ediyoruz. Hakli davamiza verdigi destek bizim için büyük önem teskil ediyor. Fenerbahçe adina Cumhurbaskanimiza sonsuz tesekkür ediyoruz” diye konustu.



“Kadro yapilanmamiz Pereira’nin raporlarina göre devam ediyor”

Transfer çalismalari hakkinda bilgiler veren Kizilhan, “Futbol A takimimiz sezonun 10 maçini büyük sorumluluk alan Emre Belözoglu ile tamamladi. Kendisine büyük emegi ve son ana kadar verdigi sampiyonluk mücadelesi sebebiyle mütesekkiriz. Kendisiyle görüsme sonrasi yola devam etmeme karari alindi. Her daim bu camianin parçasidir ve gelecekte yollarimizin kesismemesi için hiçbir sebep yoktur. 2021-2022 sezon hazirliklarina Topuk Yaylasi’nda Vitor Pereira ile basladik. Kadro yapilanmamiz Pereira’nin raporlarina göre devam ediyor. Aramizdan ayrilacaklarin yani sira bazi takviyelerimiz de olacak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA