Baskan Abdullah Damci Açiklamasi 'Belediye Kütahyaspor 12 Bransta Mücadele Ediyor'

Kütahya Belediye Baskan Yardimcisi Abdullah Damci, Kütahya Belediyespor’un, salon ve bireysel spor dallari olmak üzere toplam 12 bransta mücadele ettigini söyledi.

Belediye Kütahyaspor Voleybol Takimi için yapilan imza törenine, Belediye Baskan Yardimcisi Abdullah Damci, insaat firmasi yetkilisi Saziye Körkuyu katildi.

Kütahya Belediyespor’un salon ve bireysel spor dallari olmak üzere 12 bransta mücadele ettigini belirten Belediye Baskan Yardimcisi Abdullah Damci ise, " Bugün burada 2 ay önce 1.lige yükselen voleybol takimimiz ile insaat arasinda reklam anlasmasi için bir araya geldik. Firma, bu yil mücadele edecegimiz 1.ligde bize destek verecek. Firmanin voleybol takimiza verdikleri bu destek için tesekkür ediyoruz" seklinde konustu.

Firma yetkilisi Saziye Körkuyu, " Türkiye’de ve Kütahya’da insaat sektörünün önde gelen firmalarindan bir tanesi olarak, Kütahya Belediyespor Kulübü Voleybol Takimi’na maddi ve manevi katki saglamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Spora yapacagimiz destegin, voleybola yapacagimiz destegin Kütahya’nin gelecegine, gençlerimizin gelecegine destek olarak görmekle birlikte, bu destege kulüp yöneticileri ve sporcularimizdan en iyi sekilde karsilik gelecegine inaniyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA