Aydinli Karateciler Koçarli'da Bulustu

Karate Il Temsilciligi’nin 2021 yili faaliyet programinda yer alan Koçarli Çam Fistigi Karate Il Birinciligi Yarismasi Koçarli Vali Senol Engin Spor Salonu’nda yapildi.



Koçarli’da gerçeklesen ve il genelindeki 2000-2014 dogumlu 125 sporcu arasindan Türkiye Sampiyonasi’nda Aydin’i temsil edecek takimin belirlendigi yarisma, renkli görüntülere sahne oldu. Yarisma sonucunda kendi sikletlerinde dereceye giren sporcular için madalya takdim töreni de düzenlendi.

"Hedef Türkiye Sampiyonasi’nda basari"

Yas gruplarina göre kategorize edilerek birincilerin belirlendigi yarismaya, Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Gençlik ve Spor Müdürü Mikail Kavakli, Koçarli Milli Egitim Müdürü Osman Arikoglu, Koçarli Halk Egitim Müdürü Yusuf Nas, Koçarli Belediyespor Kulübü Baskani Yalçin Altindis, Karate Il Temsilcisi Hüseyin Yildiz, kulüp yöneticileri, antrönörler, veliler ve çok sayida karatesever vatandas katildi.

Yarismada sporculara hitaben hosgeldiniz konusmasi yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Çam Fistigi Karate Il Birinciligi Yarismasi’na ev sahipligi yapmalari nedeniyle çok mutlu olduklarini söyleyerek yarismacilara basarilar diledi. Yarisma sonucunda Aydin’i temsilen Türkiye Sampiyonasi’na katilacak takimin yüksek dereceler elde ederek gögüslerini kabartacagina inancinin tam oldugunu belirten Baskan Kaplan, Koçarli’da hayata geçirecekleri gençlik ve spor yatirimlarinin ilçede karate alaninda yetisecek sporcularin daha da artmasina katki sunmasini umdugunu belirtti.

Yapilan konusmanin ardindan start alan yarismanin finalinde Baskan Kaplan ile ilçe protokolü, dereceye giren sporculara madalyalarini takdim ederek Türkiye Sampiyonasi’nda da basari temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA